ForHair.se

Gott nytt år!

Ungefär tolvtimmar kvar på detta året. Herregud, vad har hänt med tiden? Började vi inte nyss skolan?

I vilket fall som ska jag snart in i duschen för att sen fixa mig, älskling ska komma hit senare så går vi tillsammans till honom sen där nyår ska spenderas. Fett mys med en puss på tolvslaget :)

Nej, nu är det duschen. Vi hörs! :)<3


yo

Denna dagen skulle spenderats med min älskling. Det gör den ju också, eller..? Nej det gör den inte. Han har övergett mig, sitter och spelar mario kart och snackar massa wow med min bror... Palla? Inget för mig, nu går jag ner till min mamma.
Hejdå.

Myspys kväll

Gick ju ner för att vara social. Slutade med att jag satt där nere och kollade igenom fyra 2½men avsnitt, massa disneychanel och tillsist filmen Mamma Mia. Tycker att den är så söt!
Vid nio kom älsklingen hit, satt och kollade filmen tillsammans så nu ska jag underhålla honom tills jag ska sova. Vi har en "tävling". Vi ska gå och lägga oss samtidigt (och eftersom jag inte är pensionär än så är det jag som bestämmer när) och se vem som vaknar först. Vet dock inte om de går ut på att sova så länge som möljigt eller vakna tidigt? Hmm... Tror det är det förstnämnda.. o.o
Men nu ska jag prata med min älskling. Vi hörs imorgon.
Puss <3

Hemma igen

Varit hemma en stund nu men fixat lite andra saker. Sprungit runt på väla halva dagen nu. Köpte bara såna rengörningsservetter och mat. Fast jag åt Andres mat också, så mycket godare! Tihi (a) Pappa hade ringt och berättade att det var glashalt på vägarna. Jag och Jill skulle köra moppen hem. Gud vad jag var rädd, trodde jag skulle slå ihjäl mig. Till på köpet så funkr inte mina ljusen, mörkt och halt. Inte så kul.. Men nu är jag hemma (levande) och tänkte gå ner och vara lite social nu.
Puss <3


Hejdå

Nu sticker jag, vi hörs när jag kommer hem igen!
Ni får en bild på mig att roa er med så länge ;)

Måndag och fortfarande ingen skola!

Oh vad jag älskar lov, verkligen!

Fick en merciask av mamma igår. Gissa om jag ska äta choklad efter min tur till väla idag! Måste förresten börja göra mig iordning nu. Ska ta moppen till Jill&Andre om en timme, måste ju få igång den också. Den har ju inte rört på sig sen höstlovet tror jag.. ojoj..

Nu är det natten!

Läst klart alla bloggar och nu ska jag lägga mig i sängen och starta en film. Eller åtminstone är det vad jag tror att jag ska göra. Min säng ser något upptagen ut..

Visst är hon söt, men vart ska jag bli av?

God natt, nu ska jag ner i sängen och tränga bort hunden lite ;)
Pusspuss <3

God kväll söndag!

Haha, jag vet att min humor suger xd Kom hem för en stund sen efter en mysig dag hos älskling. Ätit gott och haft allmänt mysigt. Tack älsklingen, med familj. Blev också bestämt att jag och min kära moppe ska åka till väla imorgon tillsammans med Jill och där ska vi möta upp Camilla. Trevligt (y) Nu ska jag läsa lite bloggar och sen hoppa i säng ;) måste ju var utvilad om jag ska orkar springa runt halva dagen på väla ;)
Pusspuss <3

God morgon söndag!

Söndag idag. Satt innan och tänkte vilken pina det skulle bli att gå till skolan imorgon, höhö. Skönt med lov ;)

Idag är det middag hos älsklingen som gäller. Har duschat och ätit lite frukost så nu ska jag bara sätta på mig lite kläder sen ska Andre komma till mig. Någon måste ju säga till om jag ser bra ut och så xd Han kanske inte är bästa alternativet då han alltid säger jag tycker du ser bra ut i allt älskling. Men det är alltid något?
Sen går vi väl hem till honom och ja... Fortsättning följer.
Jag just nu, mycket seriös och inte alls trött.. Ironin flödar :)

Did you write the book of love?

Allt har varit helt uppochner och bara allmänt wierd. Imorgon är det middag hos Andre som gäller. Kom nyss på att jag nästan aldrig säger Andre, säger bara älskling. Herregud.. Konstigt detta också. Se hur kontigt allt är? Sånt här konstigt skit jag bara suttit och tänkt på hela dagen idag.
Tillexempel "Ta inte den du älskar för givet?" Varför gör man alltid det? Jo, för att man vet att den endå stannar, trots att man egentligen är hemsk. Ser ni? Man vet  rättare sagt, man hoppas. Och även om jag nu börjar tänka på detta och hur hemskt det är så gör jag inte ett skit åt det. Jag vill bara slå sönder mig själv, vad håller jag på med?
Nytt nyårslöfte kanske? Inte det heller förresten, dom håller man ändå aldrig. Herregud.. Vad är det med mig? Jag går och gömmer mig under täcket nu. Hejdå.

Jag orkar inte xD

Jag tror att min dåliga morgon gjorde resten av dagen. Inget har riktigt funkat, bärnt mig på ljus två gånger, failat sönder i spel, Fått dåliga vibbar av allt! Och inte direkt pepp på planer jag har gjort. Inget känns riktigt rätt. Fan. Sitter och pumpar musik satan nu, måste få va lite i mina egna tankar. En stund för min film börjar igen om fem minuter.
Inte ens facebook funkar som det ska. Tar förfan en halvtimme att ladda om sidan. åt helvete med detta.
HEJDÅ!


Dålig morgon..

..och jag gillar inte dåliga morgnar.

Faktiskt så började det bra. Sov lite längre och kände mig ordentligt utvilad när jag vaknade, låg och smsade med min älskling. Allmänt mysigt. Tänkte gå ner och äta mig en god frukost. Då är det någon som lagt allt bröd i frysen som står i KÄLLAREN?! Varför, varför gör man så mot mig..? Slutade med att jag drack ett glad oboy. Hej frukost. 
Sen går jag i protest upp på mitt rum och då luktar det bara allmänt äckligt, typ hundbajs. Jävla hund, hon ska skjutas! Alltid mitt rum, jag älskar dig också.. 



Synd bara att du är så söt, annars...

God natt




Nu ska jag lägga mig i min säng och starta I taket lyser stjärnorna.
Sov gott allihopa, vi hörs imorgon! <3


Nu är det snart HELT slut på julen..

Nu är det bara annandagen kvar sen är alla juldagar slut. Annandagen ska firas hemma hos mormor&morfar eftersom både mormor och vår söta hund fyller år. Sen på söndag ska jag hem till min älskade pojkvän och äta middag med hans familj och alla hans syskon. Har ni märkt att nästan hela min vecka har varit planerad varje dag? Herregud, nu får det vara slut på planerna och bara ta det överdrivet lugnt resten av lovet. Viiilaaaa uuut..

'

Grattis i förskott älskade mormor och Saabi! <3


Myspys

Blev på sånt äkta myshumör så letade rätt på två doftljus plus två andra ljus, släkte ner lamporna och tände alla ljusen, satte på myslistan på spotify och mysstämmningen är fixad!

Finns ju fler bra saker med ljus
1. Lamporna behöver inte vara tända vilket gör att man sparar på elen. Det gör att elräkningen blir lägre och miljön mår bättre. (Visst är jag duktig mamma?)
2. Det luktar gott i hela rummet vilket verkligen ökar mysstämmningen.
3. Ljusen ger värme, hejdå iskallt täcke! 

Äntligen!

Kanske har en ny design på g, vi får vänta och se :)
hoppas..

Städa, städa, städa

Ohh... Jag orkar inte. Har slängt in tvätt i maskinen och flyttat på lite andra kläder, men aldrig blir det mer städat... Orkar inte med sånt. Och sen ska jag städa upp efter alla andra också, nej. Fuck städning! Och stressa ner, det är typ... fyra timmar kvar. Ingen brådska kära du ^^

Julafton avklarat, likaså snön

Nu är allt julfirande klart för vår del. Någon som ska fira idag också? :)

Fått en massa fina presenter och det har varit en sjukt mysig jul för min del. Fick ju min efterlängtade klocka, sjukt fin är den och jag har tillochmed varit iväg och tagit bort länkar så att jag kan använda den. Min kära mor hade varit ivägoch köpt världshistoriens snyggaste skor, fan vad jag blev glad! Nej, en toppen jul har jag haft.
Nu sitter jag här men borde egentligen städa, farmor oh farfar ska komma och äta kalkon här ikväll. Släkt middagarna tar aldrig slut. En varje dag från i onsdags till på söndag. Haha, here we go släkten! Juletiden är väl så, träffas och var glada hela tiden ;)
Och eftersom mitt rum ser ut som f*n så borde jag röja undan här, ta bort kläder och slänga massa skräp. Men det är så otroligt tråkigt! Hade anställt någon att tabort det till mig om det inte vore så dyrt.. Men då kanske dom skulle hitta något pinsamt? Hmm... dålig ide. Får fixa det själv.

Hörs senare :)<3

God Jul

Precis, god jul allihopa!

2 (1) dagar kvar till julafton!

Igår hade jag en happy dag! Jag fick åka pulka :d skitskoj hade jag, fast jag fick riktigt ont i snavskotan eftersom min bror var så snäll att han knuffade av mig från pulka så jag landade hårt på isen :(

Idag blir det ännu en tur till väla, denna gången med Rebecka och Alex. Sen blir det julklappsbyte och efter det ska jag hem till älskling. Vi träffas ju inte mer sen förrän på söndag ;/ Längsta på länge som jag inte träffar honom. Lite sadface blir man.. Men vi ska "avsluta" på ett toppen sätt :D

Idag så är det två dagar kvar till julafton och imorgon är det lilljulafton, det är ju då jag ska öppna mestadels av mina julklappar. Där av rubriken ;) Nu måste jag göra mig klar och väcka min kära kompisar. Gud vad dom älskar mig ;)

Hos Jill :)

Lite ovanligt, brukar ju va i detta huset men med hennes bror ;) Men nu är jag med lilla Jillen. Kom nyss hem från väla. Hade inga pengar så köpte bara godis och en milkshake. Och nu sitter vi här och lyssnar på lite musik, myspys :)♥


Idag är det... Måndag?

När det är jullov är det svårt at hålla koll. Visserligen första riktiga dagen på lovet, men ändå.

Idag blir det en vända till väla i brist ¨på annat att göra. Jag är fett sugen på att åka pulka men det är ingen som äger en pulka.. :( Varför är världen så elak? Inte ens en pulka kan dom bjuda på..
Btw! Jag  bytta julklappar med älsklingen min igår. Fick en god parfym och ett jättefint halsband. Sjukt glad blev jag, även fast han inte tror mig ;) Och imorgon ska jag byta med alex, fast jag vet ju redan vad jag får :p Och sen på onsdag ska jag ju få mestadels av mina julklappar eftersom vi firar jul två gånger detta året. Så nu är julklapparna igång på allvar. Riktigt kul tyker jag, men jag har fortfarande ingen julkänsla.. Vad är det liksom? ;o

Fyra dagar kvar till julafton

Glömde blogga igår. Fick för mycket att göra. Ni förstår, här hemma julpysslades det hela dagen efter att jag och mamma fixast naglarna. Tur hade jag som köpte klart alla mina julklappar igår. Inte helt nöjd med alla men ja.. Det är ju tanken som räknas, right?

Igår så tog vi upp vår julgran och Andre var här och hjälpte till, gullig som han är. Sen efter det tog vi tag i att göra julgodis. Vi rullade mozartkulor, smälte choklad, blandade runt en massa grejer i chokladen. Fett mysigt hade vi och det blev många skratt. Tack för den dagen familjen.

Idag ska jag passa på att slå in resten av mina julklappar, mamma jobbar och Oscar sover. Perfekt! Just det jag lovade enbild på dom nya naglarna! Det syns inte jättebra men dom är iaf röda med guldglitter på. Hiss eller diss? :)

Jullov, snö och obeskrivlig kyla!

Sitter här och fryser. Minus grader ute och inte fan är det mycket varmare inne. Vår värmesak har gått sönder så varmt är det iaf inte. Ska snart hoppa in i duschen ihopp om att bli lite varm och sen vid två ska jag och fixa mina naglar igen. Tänker nog göra dom lite röda med guldglitter kanske? Få lite julstämmning på det hela. Ska försöka köpa en eller två julklappar också så att jag kan bli klar med dom också.

Nej, nu ska jag  gå ner och kolla med pappa om det går bra att duscha eller inte..
hörs senare. lägger upp bild på mina nya naglar då också.
Såhär ser dom ut nu;

Jag älskar mina vänner och Andre

Det är sjukt vad vänner kan göra. Du är guld värd alex! Allt har nog löst sig nu och jag är glad igen, tack vare alla andra. Ni äger fett!

Allmäntgnällsomingenbordeläsa

Har sån dålig känsla. Känner mig så kall och tråkig. Inget funkar som det ska. Känner mig dålig hela tiden. Helt opepp. Ska ju köra imorgon. Jag vill inte. Jag kan inte. Jag vill inte, igen.. Va på en okänd plats med okända människor och frysa hela dagen. Samtidigt som jag kommer faila sönder pga sömnbrist och allmän ovilja. Till på köpet har mitt moraliska stöd lämnat mig. Och för vad? Fest och sängen.. Jag är faktiskt viktigare! Ser ni hur jobbig jag är? Till på köpet har jag inte pratat med min bästa vän på jättelänge och nu känner jag verkligen att jag behöver henne.. Förlåt Alex, du är bäst och jag älskar dig..
Livet känns aldrig bra på vintern men såna här dagar pallar jag verkligen inte med mig själv. Sitter och gråter hela tiden och även när jag är en bitch så skyller jag på precis alla andra. Fuck detta, big time!


Onsdag!

Hela veckan har jag gått och trott att det är onsdag och nu är det faktiskt onsdag! Har varit och ridit min lilla ponny idag, duktig häst :)

Ska hoppa in i duschen snart och sen blir det mat, är vrålhungrig! Ska nog göra lite chailatte efter det, finns ju inget godare. Och eftersom folk är som dom är vet jag inte vad jag ska göra efter det, softa kanske? Men nu kallar iaf duschen så de kan bli mat.
Hörs sen.

God morgon!

Seg dag idag, duschat lite snabbt nu på morgonen och ska snart springa iväg till tåget. Tänkte bara skriva lite snabbt först. Hoppas nu att Andre verkligen gör frukost till mig eftersom jag inte hinner äta någon själv ;o

Sen blir det hästen idag efter skolan och jag måste plugga lite också. Ska försöka ha lugn dag idag också. Chill ner liksom. Vad ska ni göra idag?
Nu måste jag skynda mig, pusspuss <3

Heja mig!

Nu har Sofie precis åkt hem så då kan jag ju stryka en grej från "att göra" listan? :) Plus att vi fixade lite musik så en halv sak till att styka ;)

Detta betyder att jag är bra på väg och belöna mig själv med en kopp chai latte till, det förtjänar jag! Ska fixa det nu, lagom sockerkick innan sängen, haha.

Planer? :D

Kommit på att jag kanske ska planera mina veckor lite? Blir ju lättare att hinna med allt jag borde hinna med då. Är jag inte liite smart? :) Inte så att jag inte absolut inte får ändra mina planer, men så att jag vet vad jag borde göra och vad jag borde låta bli att göra ;) Om man gör denna planeringen på måndagar så kan man ju bara ta det lugnt sen? ;) missat en dag nu ju., men då börjar vi idag ist :)

Vecka 50:
träffa alex, sofie och självklart andre!
packa in kläderna till folkracen
köra folkrace (och vinna ;))
hästen x2
PLUGGA
fixa mer ny musik

låter det som en bra vecka? :) Vill inte planera dagarna eftersom man aldrig vet vad som händer men detta är vad jag ska försöka boka in i veckan :)

Emma'hjärta'glass

Flibbild, ohyes!


Trött på svenskt klimat..

Ge mig lite sol och värme, vad är det med denna vintern? Ingen riktigt kyla och inge snö, dåså. Då ger vi hela svenska folket lite sol och värme. Det är väl ändå det alla vill? Nej för fan, jag rånar snart en bank och åker utomlands.

Ser ni inte hur varmt det ser ut? Vita stränder, blå hav, blå himmel och VARMT!
Ge mig..

Herremingud

Sååå wierd dag. Tänker inte ens berätta om alla sjuka grejer.

Rebecka den busen köpte chailatte på knutan och eftersom jag är pengalös så rotade jag runt i skafferiet när jag kom hem och hittade en burk med chaipulver. Lycklig Emma. Satt och kollade på Ghost Whisperer och hällde i mig den, kärlek <3

Skulle ju som sagt till hästen men hade ingen bensin i kära moppen så det får bli imorgon ist. Så nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska träffa Sofie. Hon bestämde ju sig för att träffa någon annan människa så ja, får väl se om hon kommer.

Mindre lyckad sovmorgon

Som ni redan vet är jag in love med sovmorgon. Men idag kändes den nmidre lyckad. Kände mig inte alls utvilad när jag vaknade och ville fortfarande sova vidare. Och eftersom jag lovat mig själv att inte duscha två gånger på samma dag så fick jag hoppa över duschen eftersom jag ska till hästen ikväll. Känns som om tiden inte kommer räcka till för att äta frukost och såhär. Nej fyfan, kanske behöver en sovmorgon till?
Eftersom mamma jobbar idag så blir det att jag får ta min lilla moppe till kära hästen, hoppas nu att bensinen räcker, annars får väl pappa köra mig. Allt löser sig :)

Glömde ju berätta om när jag red min lilla älskling i söndags, han var så otroligt duktig och jag blev helt stolt. Mamma filmade (ska försöka få tag i videon och lägga upp den här) och på filmen hör man mig säga till hästen "Fyfan vad du är bra!" Känner man min häst och ser vad han egentligen gör så förstår man varför ;) 

Nu måste jag iaf fortsätta sätta på mig kläder och sånt och försöka få i mig lite frukost iaf. Vi hörs senare, pusspuss <3 

Asså...

Först måste jag säga att sverige är konstiga, hur komme det sig att grisen erik går vidare till final och inte tove? Calle och tove i final och jag hade varit överlycklig. Men nej, vi gör inte så nu tydligen..
Sen måste jag bara skriva av mig lite grann.. Tycker att det här med vänner är jävligt intressant, börjar bli jävligt irriterad på att folk tycker att det är okej att spela bästa vänner över msn och sms och sen va värsta bitchen irl? Vafan är det? Sen folk som man verkligen trodde va ens riktiga vänner bara dissar en, utan att höra av sig. Så sjukt kass stil och jag kan faktiskt inte acceptera sånt. Hade du pratat med mig hade jag förstått..
Aja, fuck detta. Vill ni va mina vänner får ni fan se till att visa det! Nu är jag trött på detta, vill inte bli behandlad som något ni kan ta fram och stötta er på när ni känner för det, antingen så är vi vänner eller inte.
Dags att ta reda på vem ens riktiga vänner är nu kanske..

Paranormal activity

Ja, filmen jag såg igår med älskling. Nog det läskigaste jag sett. Fy helvete. Var helt paranoid resten av kvällen, trodde att det va någon i buskarna som skulle hoppa på mig och när jag skulle sova låg jag intryckt i väggen för att jag var rädd att någon skulle komma och dra mig ur sängen o.o
Men det va rätt bra ändå, lite dryg emellan åt men det jämnade ut sig. Vill ni se en läskig film så se den, men låt er inte luras av början. Den va sjuuukt dryg!

Hejhej

jag måste vara bäst på att uppdatera, eller inte. Ska snart sticka till tåget. Vill inbte ut i denna kylan :( kort dag idag i skoaln då först och sista lektionerna är bortplockade ;) efter skolan ska jag träffa min älskade lilla bitch, länge sen nu, förlåt..
Men nu måste jag pysa, vi hörs senare. Då ska jag berätta lite om filmen jag såg igår ;s aldrig mer

RSS 2.0