ForHair.se

Varma morgnar o svala kvällar

Nu när sommarvärmen är här på allvar är det riktigt varmt. Varje morgnon vaknar jag tidigt och ligger i sängen och svettas. Finns inte så mycket att göra än att hoppa in i duschen för att sen sätta på sig sommarkläder, korta kjolar/shorts och linne. Något annat går inte att ha på sig när värmen är nära 30 grader.
Jag ska inte klaga, jag föredrar värmen före kyla iaf. Att ha en pool i trädgården hade inte varit helt fel däremot, något att svalka sig i när värmen är som värst. Tur att man har moppe och inte allt för långt till något slags vatten iaf..
Sommarkvällar är väl ändå bland det mysigaste? Hela kvällen är halvljus sval och skön. Efter en otroligt varm dag finns det ingen bättre avslutning än att på hemvägen gå med ett stort leende på läpparna tänka på dagen som gått och bara vara helt underbart sval. Heta dagar och svala kvällar, perfekt sommar och vi gillar det!

Pusselipuss <3

High Chaparral!

Hela helgen i mysiga High Chaparral med Titti och lite Sandra.
En helg full med värme, massor av sol och en del (enligt Titti) snygga killar. Eftersom jag har världens bästa kille finns det ingen som helst anledning att titta. Jag hade iaf en trevlig helg och jag vet att Titti gillade det. Vad alla andra tycker är ovesentligt :) Vad har alla andra gjort denna varma helg?



Jag&Titti i High Chaparral, snygga som vi är med hattar&solbrillor ;)
Gilla det eller tyst! ;d

André Persson <3

Då får du dig ett skratt en gång till då älsk? ;) <3

Denna dagen spenderade jag med min älskling. Han trodde att han skulle kunna putta i mig i poolen, vem va det som blev blöt va? ;) Sen bara allmänt mysigt.
Sitta och bara prata, ingen lyssnar som du. Ingen förstår, eller försöker åtminstone förstå som du gör. Vilket humör jag än är på så är du där och visar att du bryr dig. Jag älskar allt med dig, precis just allt!
När du frågar hur jag mår och dina ögon visar att du verkligen bryr dig. När du tittar rakt på mig när jag pratar och verkligen lyssnar. Hur du tröstar och förstår när jag är ledsen, eller får mig att skratta när jag egentligen bara vill gråta. Du är helt perfekt och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Jag vet helt ärligt inte om du förstår hur mycket du egentligen betyder för mig. Jag har aldrig känt såhär någonsin innan. Det får låta hur fånigt som helst men detta känns så äkta, äkta kärlek. Det är vad du är för mig, äkta rakt igenom. Tre ord, jag älskar dig <3
Jag ber om ursäkt för allt fånigt kärleksbabbel men dagen har skickat upp mig till molnen. Ni kan inte veta...

Puss&kram till min älskade André Persson <3




Forever&ever <3

Soooommaaar

Verkligen helt underbart sommarväder idag. Så jävla underbart! Och denna underbara sommardagen fick jag den stora äran att spendera med en av dom bästa. Lite väla och köpte värsta jättesöta halsbandet som jag ska lägga in bild på sen. Vi köpte varsett och det är nu offciellt vårt bästishalsband, för att vi är balla och ni gillar det ;)
Igår var vi på bio, såg Baksmällan. En jävligt ball film, riktigt sjuk. Men se den, riktigt bra ändå. När man bott på landet så länge är det så ballt att en söndagskväll helt spontant bestämma sig för att gå&se bio. Ska fan flytta till stan ;o
Eftersom det nu tydligen har gått förrbi midnatt antar jag att älsklingens födelsedag är.. idag? Iaf, stort grattis till min älskade pojke <3 Ska träffa honom... senare idag (?). Då ska han få en grattis puss för att jag älskar honom så mycket ;*

Kom på idag att jag typ tappat kontakten med folk jag brukar berätta allt för och att det är så jävla dåligt. Men eftersom jag har bestämmt mig för att ta tag i mitt liv på allvar nu så började jag med att börja prata med min kära kusin. Så länge sen vi verkligen pratade, omg, vi måste bli bättre. Allihopa!

Nu är jag helt trött i mina fingrar för att jag måste skriva helt konstigt pga lösnaglarna. Sov gott.

Puss&kram

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen. Så skönt att komma hem och ställa sig i duschen och ha tillgång till alla vanliga prylar igen. Fick träffa Jill en stund. Hon gav tillbaka min plattång och visade bilder på när vi va små. Herregud, hemskt det är att se hur man sett ut, haha. Till henne gav jag Andrés födelsedagspresent han blev tydligen glad xD

I helgen åker jag iväg med Titti till High Chaparral. Denna gången ska vi ha så in i helvetes roligt, vi är ju bättre kompisar nu också. Ett stort plus. Mycket våfflor och dansande mexicanare, right? ;)

Idag har jag inte så mycket att göra så om någon känner för att träffas så säg till? Jag är öppen för det mesta :)

Puss&kram så länge

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/780541/emmahlovisa?claim=gyjcg968bb2">Följ min blogg med bloglovin</a>

Midsommarafton

Just för tillfället sitter jag mitt på en camping med min kära familj. Det här bloggandet har blivit beroende framkallande, inte ens när man är på camping kan man låta bli. Lyckligtvis har min kära far en laptop med tillhörande dongel, fungerande tillochmed. Tack pappa <3 Igår va jag med mamma och bror på familia och tackvare mamma fick jag mina naglar fixade på ProfessionalNails. Så nu har jag halvlånga naglar med rosarandiga tippar. Jag är riktigt nöjd! Med nyfixade naglar och ett leende på läpparna for vi upp till Halland med husbilen så nu sitter jag på Våxtorpsnaturcamping och bloggar. Idag är det då midsommar och vid halv två är det dags för hela camping att hjälpas åt att resa upp midsommarstången som först ska kläs med blommor och blad. Strax efteråt bjuder campingvärdarna på jordgubbstårta, mums. Ikväll äter vi sill och potatis. Ingen höjdare men något man får stå ut med för att få jordgubbar som följer. När måltiden är klar sitter vi bara och myser. Prata och tar det lugnt med lite godis och sånt gottigt ;) Imorgon ska vi spela fotbollsgolf. Men det pratar vi om imorgon. Ha en riktigt bra midsommar gott folk. Puss&kram

En dag med älskling <3

Denna dagen fick, som jag ville, lite mer spänning ;) Jag börjad med att köra till Dalhem och säga hej till min mormor&morfar. Puss på er. Hastigt och lustigt blev det bestämmt att jag skulle till Ängelholm med Alex och lite så. Tog tåget dit och där mötte dom upp mig. Vi träffade annat folk också. Ingen jag kände typ men fett läskigt xD Rätt skoj iaf. Efter några timmar åkte vi hem till kära kattarp. Tog med oss några folk som fick träffa vår söta by. I lilla Kattarp träffade vi då lite annat folk också ;) Puss på det.
Lagom rolig dag. Jag saknar dig som fan Alex och vi MÅSTE bli bättre på att träffas! Tack för dagen iaf <3

Imorgon blir det då att åka iväg med familjen. Ska bara ta det så jävla lugnt hela helgen och kanske tillochmed stänger av mobilen. Känner faktiskt att jag behöver lite tid utan det vanliga livet. Konstigt nog O.o
Ha en jättebra midsommar allihopa så hörs vi typ efter helgen.

Puss&kram

Update

Ett sånt här tråkigt inlägg om min mycket intressanta dag.
Skulle egentligen åkt ner till min lilla älskling i Malmö men ja. Ändrade planer. Spenderade i stort sätt hela dagen med Sofie istället. Lagom mysigt och så. Fläskade oss en massa med glass&chips medans vi kollade på Shakespear in love. En helt underbar film, råder er alla att se den :) Vad Sofie tyckte om den är däremot tveksamt eftersom hon lyckades somna? xD
Senare bestämde vi oss för att gå ut och lära oss låten som alla skickade runt via sms. Askungens låt. För er som inte fått den så kommer texten här, varna känsliga läsare
Askungens låt
Vi ska knulla vi ska leka vi ska slicka vi ska smeka.
För de e ju poängen, att få henne i sängen.
Vi styr o sätter in den, nu har hon den i kinden. 
Ja sitter här och tjuter och fyfasen va ja njuter lilla flickaaa....
Denna låten satt vi och sjöng på när det blev dags för Sofie att gå hem. Hahaha.
Tittade lite på tv med familjen när jag kom hem och satte jag mig här. Imorgon vill jag ha lite mer spänning, det är sommarlov ffs! ;)
Tack för denna dagen iaf.

Puss&kram


Vad tycks om designen förresten? Jag är fett nöjd! :D Släng in en kommentar :)


En kväll med skratt och tårar


Tänkte att jag skulle berätta om vår lilla avslutningsmiddag.
Dagen började med att jag var hemma hos Sofie och gjorde mig iordning. Skulle ju haft lockar i håret men inget gick som det skulle så det slutade med att mitt hår bara va platt. Blev iaf nöjd med sminkningen :) Sen blev vi då skjutsade till skolan där elever och lärare väntade finklädda och allt. Vi blev bjudna på någon röd dricka (ingen aning om va det va) med en jordgubbe i samtidigt som vi tittade på bilder från vår skolgång.
Sen blev det middagen i matsalen bestående av kyckling med klyftpotatis, sås och sallad. Under måltiden hölls ett antal tal. Ett stort tack till Åkes tal, mycket personligt och väldigt gulligt, vi kommer sakna dig <3 Vi fick efterrätt också, en helt okej tårta&någonstans däremellan hade vi lite lekar xD Efter hela middagen fick vi betygen. Jag är förövrigt mycket nöjd med mina (a) Därefter va det dags för fotografering, alla gillar väl att bli fottade? Eller inte... Det jobbigaste av allt återstår, att säga hejdå till alla. Ensam stod jag och grät samtidigt som jag kramade alla. Jag kommer sakna alla så obeskrivligt mycket, klass 9 på kattarpskola vi är bäst!
Big love! <3

Såhär såg jag ut ;)


Avslutning!

Idag är det avslutningamiddag i skolan. Sista dagen någonsin i den skolan. Som jag redan har nämnt är dom känslorna så sjukt blandade. En del av mig tycker att det ska bli obeskrivligt skönt att sluta medans en annan del absolut inte vill lämna alla kompisar och den hemtama skolmiljön. I höst blir det gymnasieskola och nya folk. Skrämmande men samtidigt så otroligt roligt!
Just nu sitter jag och väntar på att kompisar ska höra av sig, vi ska iväg och köpa blommor till alla lärare. Lite får man offra sig eftersom dom har stått ut med oss all denna tiden ;) Sen blir det hem och försöka göra sig lite fin till ikväll. Fixade naglarna lite igår, ska försöka göra något åt mitt hår. Min förstahandplan verkar ha runnit ut i sanden. Locktången jag skulle låna är "borta". Taskigt läge... Vet inte riktigt vad jag ska göra nu xD Plattar kanske ist. Om jatg hade vetat hur man gjorde hade jag kunnat lägga upp en bild på klänning och hela alltet senare. Får klura ut det ;)
Jaja, ha en förjävla bra dag allihopa!

Puss&kram

Sommar?

Ett tag sen jag skrev nu, har varit så mycket. Som många redan vet avlivade vi vår äldsta hund i onsdag så har inte varit på blogghumör. Men nu så :)
Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra för att ladda upp en bild. Hur jag än gör kommer det ingen bild. Förklara någon? känns lite tråkigt utan liksom ^^
Skolan slutar jättesnart. Ska bli så jävla skönt att slippa den skolan men samtidigt vill jag verkligen inte lämna kompisarna. Även om man kan träffas på fritiden så kommer det inte bli samma sak att inte träffas varje dag och va en klass. Och jag vet att ni andra på skolan kommer sakna oss också ;) Jaja, nu är all fokus på en bra sommar. Någon som kanske vill träffas? ;d
Imorgon ska jag iaf va med älsklingen min. I helgen blir det att åka till Våxtorp för att fira midsommar. En mycket onödig högtid med jordgubbar som enda positiva sak. Ännu värre att behöva bo i husbilen, ser ingen mening med det... Ni får iaf vara lite trevliga och underhålla mig med en massa söta sms!  Hoppas att det åtminstone blir fint väder så att man kan sola lite, solbränna är aldrig fel (a)
Tror att jag ska lägga mig och kolla på en bra film nu iaf. Sov gott alla söta. :)

Puss&kram

Update

Idag har jag varit i skolan. Inte så mycket att göra där nu på slutet, slutar på fredag. Ska dock till skolan på måndag och vi nior ska ha vår avslutningsmiddag, där får vi våra betyg också. Lite nervös är jag faktiskt, behöver relativt bra betyg för att komma in på min linje. Bristen på arbete gjorde att vi fick sluta lite tidgare från skolan så jag och min kära mamma hann med en liten mysig stund med nygräddade våfflor. Gott :)
Jag har en ny bok, sista boken i serien om shopaholicen, jag satte mig och läste den en stund. Jag har fått en massa konstiga impulser på senaste tiden (folk som känner mig vet att jag är rädd för att bli tjock) och har börjat fokusera på min kropp lite mer. Hittade en skiva med yogainstruktioner. Tog mig tid och gjorde lite sånt. Någon som har testat? Jag tyckte iallafall att många muskler fick jobba väldigt mycket samtidigt som vissa övningar är mycket avslappnande. Nu är jag trött i hela kroppen och ska gå och ta mig en lång skön dusch och sen lägga mig och titta på en bra film. Ett bra slut på en mycket lugn dag.

Puss&kram


Färg&Spotify

Hejsan hoppsan alla glada. Nu har jag fixat till lite färg här i bloggen, alla gillar väl rosa? ;) Ska se om det finns något jag kan göra så att den blir lite mer personlig sen.
Jag tänkte bara tipsa (om någon nu läser) om spotify. Spotify är en slags mediaplayer som man även kan jämföra med youtube. En blandning av båda. Det är bättre än youtube eftersom där inte är någon laddnings tid på låtarna. Inget är perfekt och även spotify har negativa sidor. Tillexempel att om man inte vill betala en viss avgift/år så kommer det ibland reklaminslag när man spelar sin musik. Där finns inte heller alla låtar. Men samtidigt kan man även göra sina egna spellistor som finns kvar på ens inloggning tills du tar bort dom. Jag råder er alla att testa det iaf.

Nu har jag annat att göra så jag uppdaterar ikväll gott folk :) Ha en trevlig fortsatt dag
Puss&kram

Ny och totalt ovetande

Jag har aldrig i hela mitt liv bloggat förut eller haft något med bloggar att göra. Mitt liv har varit bliddagboken, titta på andras bilddagböcker och lägga upp egna bilder. I dagsläget handlar bilddagboken om vem som har finast bilder. Fotograferingen är inget för mig så jag passar inte in mera.
Iallafall tänkte jag att jag kanske skulle kunna blogga lite? Bryr mig inte så mycket om vem som läser, vill bara få skriva lite. Även om jag suger på det ;) Tänkte att detta kunde va en början. När jag kommer på hur man gör ska jag ska jag göra det lite finare här inne. Nu är det dock tid för sängen, skriver kanske lite imorgon.
Puss&kram från mig :)

RSS 2.0