ForHair.se

31 December 2010

Årets sista dag och jag är inte alls taggad, haha. Tillskillnad från de flesta andra i min ålder ska jag inte sitta och festa hela kvällen eller något i den stilen. Tillsammans med min familj ska jag fira nyår hos min mormor&morfar, jag är otroligt taggad.

Misstolka mig inte nu, jag har absolut inget emot att spendera tid med min familj och släkt. Men personligen anser jag att nyår är den högtid där man faktiskt ska vara med sina vänner och bara ha roligt. Dock har jag lyckats lura med mig älsklingen till vårt nyårsfirande, tycker nästan lite synd om honom, haha.

Hoppas att ni har en otroligt bra nyårsafton. Själv ska jag klistra på leendet och vara social och trevlig precis hela kvällen med start klockan fyra. Hörs nästa år! :D



Han ser ju rätt glad ut ändå, eller hur?



Och han är nog inte så sur på mig heller (a)


God natt!

Blev iväg skickad till Cecilia för att jobba lite nu på kvällen. Stannar här över dagen imorgon också och vid fyra tiden sticker vi iväg till mormor&morfar och firar nyår. Har min fina älskling med mig, otroligt mysigt. Tänkte börja göra oss iordning för sängen nu, eller som mamma säger, sängskåpet.

God natt gott folk. Vi hörs imorgon, sista dagen det här året. Lite läskigt...


Hos farmor&farfar

Hann inte med att blogga innan jag gick till tåget i morse som konstigt nog var i tid.

Just nu sitter jag iaf på farmors dator och ska hjälpa henne lägga in bilder från kameran så tänkte passa på att säga hej. Har faktiskt bara lite träningsvärk sen träningen igår, skönt. När jag kommer hem härifrån ska jag som sagt ut till hästen med mamma.

Måste jobba klart nu, hörs senare ;)

Planerar torsdagen

Hur kommer det sig att jag har haft så mycket att göra det här lovet? Tror aldrig jag varit så seg efter en termin i skolan och den här ledigheten behövdes verkligen. Då har jag, till skillnad från de flesta övriga lov en hel del att göra och kan inte bara sova bort dagarna och ligga och dö i soffan. Nej nu är det hårda bud som gäller!

Satt och funderade på vad jag skulle göra imorgon förut och kom på att jag helt glömt att jag ska till farmor&farfar och hjälpa till med städningen och bara umgås. Inget emot det egentligen och själva grejen att vara där är rätt avslappnande. Men imorgon kommer jag sitta och stressa över att jag måste till hästen och ta tag i att få igång honom inför träningarna som börjar i vecka tre samtidigt som jag måste läsa ut boken i engelskan som ska vara klar efter lovet. Var dålig nog att lägga den på hyllan då det var långt kvar tills den skulle vara klar, oupsi.

Så imorgon får jag gå upp vid nio (ska snart sova) och ta tåget vid tio för att vara hos farmor&farfar mellan elva och fyra. Pappsi hämtar mig och kör mig hem så att jag kan slänga i mig en macka innan jag pyser iväg till stallet med mammsen och rider hästen. Sen hem och soooova! Får ta igen mig på nyårsdagen, haha.

Fina farmor!


Fy fan vad vi är bra

Kom hem från gymmet för ett tag sen och gud vad jag känner mig duktig! Var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. När vi var klara kändes det så otroligt skönt också, riktigt skoj faktiskt. Och på onsdag ska vi på Zumba, fyfan vad jag är taggad! 

Nu ska jag chilla lite och prata med älsklingen, hihi. Lite bilder från gymmet bjuder vi på också, haha 



 



Slitna mycket söta tjaajor ;)


Hold my hand

Sjukt fin låt, enjoy!


Hörs sen

Nu ska jag möta Rebecka och gå till bussen. Är så trött på tågen att jag inte ens orkar gå dit mer. Går till Hasslarp och tar bussen istället. Vi hörs efteråt, om jag överlever..

Hejdå!

Gymmet idag

God morgon gott folk! Hoppas att ni har sovit gott tillskillnad från mig, haha. Låg och drömde massa konstigt hela morgonen, inte roligt alls.

Ska snart ta mig ner till köket och slänga ihop lite frukost. Får ta den på allvar idag eftersom att mina kära kompisar har lurat iväg mig till deras gym. Nu till jul fick dom presentkort att dela ut så Louise och Rebecka gav mig och Josse vars ett och idag ska dom invigas. Lite nervöst, aldrig varit i ett riktigt gym förut. Tur att jag har mina kompanjoner så jag inte gör bort mig helt ;)

Såhär pepp är jag (y)


H&M Spring Season 2011

Fick hem den nya H&M katalogen idag. Gud så mycket fint där fanns! Kände mig lite tvingad att beställa hem lite grejor. Lite små julklappar i efterhand till mig själv, hihi. Dock bara lite basics och en klänning. Klänningen kostade bara 49 kronor så då får man ju passa på ;)

Det här är iaf vad jag klickade hem och som ska levereras i nästa vecka. Happy face!





Ett par såna shorts har jag letat efter sen i somras men inte hittat några jag gillade. De här verkar dock rätt okej ;)  

Busan säger godmorgon

Ett kort litet godmorgon från Busan idag ;) Nu ska vi ut och gå en runda.

Ser ni min söta anka i bakgrunden?


Godnatt!

Helt sliten och seg efter en hel dags springandes, osminkad och trött. Vi hörs imorgon!


Stay in the partymood

Mer partylåtar, endast för er skull..



Garnier roll on eye concealer

Förstår inte riktigt grejen. Den första av det här märket som gjordes sa dom väl skulle ta bort mörka ringar? Om den nu tar bort mörka ringar behövs det väl inte en likadan fast med concealer? Hela poängen var väl att man inte skulle behöva använda sig av concealer? Förstår ingenting. Kanske gör en dubbeleffekt eller något. Vad vet jag? Någon som har testat? :)


Mellandagsrean!

God morgon allihopa! Så skönt att sova ut idag, känns som om det behövdes, haha.

Har nyss ätit frukost och just nu laddar jag upp inför en halv dags springandes och trängandes bland folk, haha. Lite småtråkigt att man är lite halvfattig nu på rean pga alla julklappsinköpp. Kanske ska fixa dom tidigare till nästa år så kan man spendera massor med pengar på rean ;) Får se om jag hittar något fint iaf.

Måste klaga lite också. För första gången blev jag tvingad att sätta på mitt nya Thomas Sabo armband själv. Kan inte påstå att det var enkelt direkt men efter många om och men lyckades jag!

Nu ska jag fortsätta titta på Tyra Banks show. Ha det bra så hörs vi senare!


Kvällspromenad

Riktigt god mat hos mormor&morfar idag följt av kakor och tårta. Det är trots allt fortfarande julhelg ;)

När vi kom hem tog jag på Busan sitt fina täcke och gick och möte Rebecka. Tog en mysig kvällspromenad i vinterkylan. Brr vad det är kallt! Men vad gör man inte för de små djuren? 

Imorgon ska jag och mina fina vänner titta på rean på väla. Räknar med en hel del folk! Efter några timmars springande på väla ska vi hem till Louise och spela julklappsspelet.  Lite såhär i efterhand, men alla är ju upptagna under julhelgen, haha. Dock har jag inte köpt mina presenter ännu så satsar på att smita iväg imorgon och fixa dom när vi ändå är på väla, hihi. Blir säkert myspys :)



Partylåt

Nu är julen över och det är dags att börja tagga nyår! Eller ja, ni andra kan tagga nyår. Själv ska jag fira hos mormor&morfar och jobba dagen efter. Woho!


Tofflorna

Lovade att visa lite julklappar igår, haha. Blev inte riktigt så men kör igång visning lite smått nu då? Fick ett par tofflor av min kära mamma, riktigt varma och sköna i äkta fårskinn! Så sköööönt!


Grattis mormor!

Efter ungefär en timme väckte jag min kära älskling. Tyckte att det var färdig sovit vid den tiden. Efter lite frukost satte vi oss och skulle spela wii, mario kart. Dock är älsklingen lika dåliga förlorare som vinnare så det var inte jätteroligt, haha.

Om någon timme ska jag tillsammans med familjen till min underbara mormor&morfar på middag eftersom mormor fyller år idag. Grattis finaste mormor! Måste snart börja fixa på mig lite. Ingen aning om vad jag ska sätta på mig och hur strikt dresscode det är så det får vänta lite till ;)

Ska hjälpa min kära bror förlora på FIFA 11 igen, haha. Ha det så bra så länge och enjoy Andres fina låt
så länge, hihi.


God morgon

För vissa kanske, själv har jag en pojkvän som ligger bredvid mig och snarkar. Men han är rätt söt?


Juldags middag

Goddagens läsare. Dagen efter den stora dagen är väl alltid lite seg? Man är fortfarande mätt efter allt man stoppade i sig under aftonen innan och man vill bara pyssla med alla julklapparna. Så är iaf jag. Idag blir det andra bullar.

Som jag sa igår kommer farmor&farfar och äter gås med oss och vi hade en del att fixa innan det. Lite städning och sådär. Dock gjorde jag bara det jag är bäst på, dammsugning. Övar ju varje vecka hos farmor ;) Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig lite fin. Hoppar nog sminket dock, orkar inte.

Underhåller er med lite bilder från min nya kamera. Dom är inte så bra men jag håller fortfarande på med iställningar och sådär. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden ;)



Julafton

En dag vi längtat efter i flera veckor nu. Planerat och fixat för i evigheter och nu är den över, iaf för min del.

Började dagen med jullunch hos mormor&morfar och efter lite prat och sådär åkte vi vidare till farmor&farfar och tittade på kalle anka, fika, körde julklappsspelet, mer julmat och sen äntligen julklappar! Tänkte fotta allt jag fick imorgon med min nya kamera, hihi.

Just nu sitter jag i min brors säng och kollar när han och Andre spelar på oscars nya xbox i myskläder. Älsklingen stannar över natten och imorgon ska vi äta gås med farmor&farfar, självklart stannar älsklingen på middagen. Nu ska jag ta ut linserna och ta bort det lilla sminket jag satte på i morse och lägga mig i sängen och vänta på älsklingen. Hörs imorgon!

God jul allihopa!


God Jul

Myspys i fotöljen med familj och djur runt om hela kvällen efter julklappsbyte med Andre. Fick ett par tofflor i äkta fårskinn och han en parfym. Luktar så jävla gott om jag får säga det själv ;)

Tänkte mest skriva ett litet god jul till alla som läser eftersom jag troligtvis inte kommer ha någon tid att skriva imorgon. Får höras mer på lördag gott folk.

Ha en bra julafton! <3

Det är julstressen

Bristen på bloggandet måste jag skylla på julstress eller något. I tisdagds var det verkligen ingen tid alls. Var inte hemma mycket den dagen och igår var jag bara allmänt borta, haha.

Första lov dagen idag och jag njuuuter! Dock ska jag  snart iväg till farmor&farfar för lite julstädning. Tror nog att vi ska klä deras gran idag också. När jag kommer hem ska jag byta julklappar med älsklingen, lite nervös måste jag säga. Men det blir säkert bra :)

Vad ska alla andra göra dagen innan julafton, slå in resten av klapparna?

Ska springa ner och ta ett äpple nu innan vi åker och äter lunch, ciao!

Okej, lite då..

Var bara lite trött och sådär innan, därav mitt damp. Men ett litet inlägg orkar jag med ;)

Efter dagens enda lektion idag åkte jag hem och sen pös jag iväg till älskling och såg Grease. Efter det har jag inte fått mycket vettigt gjort. Eller jo, jag slängde in en tvätt i maskinen! Begåvat, haha.

Imorgon ska jag ta mig igenom ännu en meningslös dag med en lektion, den mest meningslösa av de allihopa, spanska. Efter det ska jag dock träffa Philip. Har ingen aning om hur jag ska fördriva tiden i två timmar, några förslag? Det löser sig nog ja. Ska borsta gaddarna och hoppa i säng nu, sov gott allihopa!

Slänger in en dagens låt i samma inlägg här också. Självklart en Grease-låt ;)


Orkar inte

Orkar inte blogga idag. Hörs imorgon stället!

God natt!

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Sov gott allihopa!

Ja, jag är trött. God natt.


Filip&Fredrik

Den här fina söndadskvällen har jag spenderat med rumpan i soffan och ögonen på tv:n. Slängde in lite mat och en duch med ansiktsmask och hårinpackning. Mitt hår är riiiktigt lent just nu, hihi.

Tyvärr blev det inte riktigt de program jag hade velat se då min kära far och bror beslogtog tv:n. Just nu är det Filip&Fredrik som är igång. Själv tror jag faktiskt att det här programmet är rätt uppgjort. Eller iaf att Filip&Fredrik har fått träna på en del av grenarna innan själv tävlingen. Jag menar, hur troligt är det egentligen att dom vinner varje gång liksom? Men jag kan inte påstå att det inte är underhållande, men iaf.

Rätt söta är dom också ;)


Handbollsfinal EM 2010

Blev halvt tvingad att se den här finalen. Vad säger ni, tror ni att dom svenska damerna vinner? Önskar dom lycka till nu, inte för att jag bryr mig egentligen, men iaf :)


Söndags humor

Ungefär så här kul kan man ha en söndag innan julafton, haha.


H&M

Bara jag som tycker att H&M har ett ovanligt snyggt sortiment just nu? Hade nästan kunnat tänka mig precis allt där inne. Mycket ovanligt faktiskt. Men ta en titt på det här, bra början va? ;)



Hur grym är inte den här klänningen?





Så fint! Mamma, det är snart julafton och efter det fyller jag faktiskt år ;)


Kaaasss

Goddagens. Söndag idag och senast jag blogga var i torsdags. Jag vet att jag är rätt kass på det här med bloggningen men jag ska bli bättre. Jag lovar, för typ hundrade gången. Kan skylla på att jag inte hittat någon inspiration i vinterkylan.

Egentligen har det väl inte hänt så mycket att berätta under tiden. Men i fredags var jag och finfina tjejer på Pascha och dansade. Hade grymt roligt måste jag säga. Något vi borde göra om flickor ;)

Halva dagen igår spenderade jag hos min moster, jobbade lite grann och sådär. Fina älsklingen följde med och det var faktiskt rätt mysigt med både Narnia och Mission Impossible 3. Som sagt är det söndag idag och jag har planerat att göra så lite som möjligt idag, haha.

Hörs senare bloggläsare!


Torsdag 16 December

Imorgon är det freeedag! Veckans höjdpunkt, varje vecka, haha.

Ska fylla i fyra frikortsbiljetter eftersom att fucking skånetrafiken inte kan köra sin tåg ordentligt. Kom typ 40 minuter försent till skolan idag, roligt.. Efter skolan idag så hämtar mamma mig och kör bort mig till Jessie, dags för nya naglar. Nice nice. Självklart bli det röda naglar den här gången, passar perfekt nu till jul!

Lite drömmande sitter jag nu här och längtar till fredag. Dröm lite ni också, hihi :)


Fjortis!

Somna nu med ett leende på läpparna gott folk, för det ska jag. God natt!


Mycket att göra en ledig dag

Lyckades komma undan dagens enda lektion. Riktigt skönt att få en liten paus så här mitt i veckan faktiskt, välbehövligt.

Spenderade iaf hela lediga dagen hos fin fina farmor&farfar. Hjälpte till med lite städning och sådär, sen spelade vi en heel del kort också. sen var det hem, ut en långrunda med Busan och sen maaat, haha. Sist men inte minst nästsista avsnittet av paradise hotel och nu ska jag skriva lite på ett arbete. Mycket att göra som sagt..

Ett fint bevis på hur trötta vi faktiskt är, jag menar... ja.


Mikrofonkåt

Hur grym är inte den här låten alltså? :O 

Vi har inget liv


Skuuuulan

Sitter på en fett onödig spanska lektion, orkar verkligen inte läsa den här sugiga boken. På allvar.

Ville mest säga det, hejdå.

Monsoon <3

Megafin låt med bästa bandet! Enjoy people


God (?) morgon

Helt otroligt att jag verkligen har tid att sätta mig och skriva ett inlägg på morgonen? ;o Egentligen vet jag inte om jag har tid. Finfina skånetrafiken har ju varit så vänliga att göra om tågtiderna. Samma tider som har varit där i hur många år som helst och vad jag vet är det ingen som har klagat på det, förutom att dom aldrig är i tid då. Mycket svårt att tro att just den punkten blir bättre av det här.

Iaf har jag inte riktigt koll på när jag borde gå hemifrån och när jag måste gå upp. De andra tiderna sitter så inpräglade i huvudet så det är svårt att ta in nya. Och just det, någon som vet vilken buss man ska ta från knutan till nicolaiskolan? Vanliga bussen kör annan väg nu o.o

Alltid något skit med skånetrafiken alltså.. Aja, ha en bra dag allihopa. Vi hörs senare.


Gott nytt jul

Kör en snabb dagens låt innan jag lägger mig och sover. Lite julstämning sådär, och så lite humor på det så somnar vi gott ;)


Ny design!

Man behöver inte direkt vara vetenskapsman för att upptäcka den nya designen skulle jag tro? En hel del små ändringar som gör massor faktiskt. Inte helt säker på om jag inte tycker att den är lite dyster. Men vad gör det nu under vintern, vad tycker ni?

Just nu är jag iaf fett peppad! Imorgon ska jag köpa biljetter till mig och fina flickorna till Pascha på fredag. Ja, det blir en stor grej när man inte är 18 och går ut var och varannan helg. Men man får ju passa på när det äntligen finns något för oss 16+? ;)

Har precis varit ute med älskling och bror och köpt godis. Ska gå och kränga min del av det. Sålänge får ni roa er med mitt mästerverk från förra våren.

Visst var jag duktig? (a)


God morgon lördag!

Igår blev det inte så mycket bloggning då jag fick en del att göra efter skolan och som många andra dagar orkade jag inte starta datorn och sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men nu kan jag ju bara säga att jag och fin Louise tänker se Jay Smith live någon gång snart. Aldrig hört någon med en sån röst och jag kan ju bara säga att jag är förälskad, på riktigt.

Lyckan jag känner idag gör att jag bara vill sitta och lyssna på bra musik på hög volym. Tur att jag är ensam hemma atm då och kan skriva upp ordentligt. Och vet ni vad jag kan lyssna på? :D:D:D Till min stora lycka finns Tokio Hotels Best of album ute på spotify och jag ska lyssna igenom hela medans jag gör mig iordning för tjejkväll hos Louise, hihi.

Massa musik idag så ni får Jays bästa framträdande nu och en dagens låt senare. Mycketnöje! 

Mobilblogg. Försov mig i morse så fick str...

Mobilblogg. Försov mig i morse så fick stressa som tusan för att hinna och tanken kom ju att strunta i första lektionen. Frågar mig själv nu varför jag inte gjorde det, guess what? Läraren var sjuk och nästa lektion börjar halv ett... Sitter just nu på knutpunkten och väntar på att butikerna i stan ska öppna så vi kan fönster shoppa lite grann ;) måste dock köpa två småpaket så tänkte passa på att göra det nu också. Hörs senare med dagens låt och så, ciao :)


Tokio Hotel

Dagens låt idag får faktiskt bli en finfin låt av Tokio Hotel. Ni har ingen annan än självste Louise Troedsson att skylla på, hennes fel att jag ens lyssnar på deras låtar! Iaf, enjoy.


Morning morning!

Sitter just nu i skolans bibliotek och fördriver en håla med bästaste Bekzie. Nästa lektion börjar om två timmar och vi har ingenting att göra, haha. Förslag?

Igår kom mammsen med en ny bok till mig förresten, Jane Eyre av Charlotte Brontë. En så kallad klassiker. Någon som har läst den?


Tålamod, tålamod!

Blev satt på att fixa en design till mammas blogg. Jag som inte ens orkar fixa det till mig själv när jag dessutom vet vad jag vill ha. Har seriöst inget tålamod när det gäller designer, inget alls. Hon blev nöjd men jag tycker inte att den ser färdig ut, haha.

Ta en titt, min kära bror fick ta över med det sista, haha, kingarrakk.blogg.se

Christmas!

En lite mysig jullåt blir det idag ;)
 

Så otroligt skönt!

Så galet skön känsla nu när vi har gjort klart vår redovisning. Måste också säga att responsen vi fick var mycket bra och vi är riktigt nöjda.

Efter skolan idag pyser jag ut till hästen med mamma som sagt, hoppas bara att jag inte fryser ihjäl. Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs senare! Kommer in en dagens låt vid tre tiden också, hihi.

En bild från förra veckan på mig och min otroligt duktiga partner! ;)


Förlåt, jag stressar

Ibland måste mar prioritera lite grann och de senaste dagarna har jag haft lite annat att tänka på och inte varit tillräckligt lugn för att sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg. Men jag har inte glömt mitt löften, jag lovar!

Sovmorgon till skolan idag, mycket trevligt. Sen blev jag dock sjukt nervös inför vår redovisning imorgon, verkar som om alla andra har gjort mycket bättre och att vi skulle varit lite bättre på det hela. Får se hur det går.

Skulle egentligen hjälpt farmor imorgon men blev flyttat till på torsdag så imorgon pyser jag ut till min fin fina häst och myser istället. Idag spenderade jag dagen tillsammans med min älskling då vi firar 21 månader tillsammans, grattis till oss, hihi.

Vad har alla andra hittat på den här fina tisdagen?

På stadsbiblioteket

Sitter atm på stadsbiblioteket med Bekzie och Theodor. Ska snart göra klart vårt FeB arbete och sen beger jag mig hemåt igen.

Kom nyss från öppet hus på skolan, gjorde inte så väldigt mycket. Gick mest runt och snodde godis från alla montrarna (a) Står det där så är det väl ändå till för att ätas, haha.

Nu får vi faktiskt sätta igång, roa er med en mycket fin bild på oss här borta sålänge. Jo. Vi är normala.


Öppet hus var det ja..

Vaken tack vare min bästa vän väckarklockan idag igen. Skolan har bestämt sig för att det är obligatrisk närvaro på dagens öppet hus. Inte alls så skoj som det kunde varit. Dessutom ska jag  och Bekzie stanna i stan och arbeta lite innan jag åker hem och stressar iväg till stallet för att sen stressa iväg på bio med älsklingen min, hihi. Myspys dag idag faktiskt, hoppas jag.

För övrigt måste jag bara slänga in en kommentar om gårdagens Idol. Hur grym är inte vår Helsingborgare Jay Smith? Han är min gud. Så galet bra att jag får rysningar varje gång han öppnar munnen. Rätt skönt att alla andra för en gångs skull tycker lika som mig. Vad jag vet är Jay fortfarande den enda som aldrig har hängt löst och nu har vi honom i finalen. Det måste väl ändå betyda något, eller? Vet dock inte om jag vill att han ska vinna det. Vi vet ju alla att det alltid går bättre för tvåan. Aja, det återstår att se men jag vet att jag iaf inte kommer rösta något i finalen.

Blir ingen bild nu, fastnar troligtvis inte, haha.

Hörs senare med dagens låt och sådär!


Andreas Wiese, wohohoho

Eftersom att kvällen som trevligt bjöd på idol så får dagens låt idag vara Andreas Wieses fanlåt. Svängig som den är, hihi. Synd att han åkte ut faktiskt :(


Fredagsmys

Mycket kort dag i skolan idag. Hade spanskalektionen på morgonen, gjorde en redovisning som faktiskt gick bra, didn't see that one coming. Efter det jobbade jag och Bekzie på vårt FeB-arbete och när vi tröttnade på det drog vi på väla och jag köpte pappas julklapp, skönt att ha klarat av en till. Bara två kvar nu, woho!

Har nyss tryckt i mig två minipizzor och sitter just nu och väntar på min bästaste kompis Bekzie som ska komma och hålla mig sällskap ikväll. Självklart är det Idol som gäller tillsammans med lite chips och cola. Mumsigt mumsigt, hihi.

Herregud, nu är det ju lite bråttom! Ciao så länge

Peter Jihde alltså, grym han.


God kväll

Upptäckte innan att headern inte syntes eller det kanske bara var jag? Iaf så har jag lagt upp en provisorisk där nu som jag gissar kommer ligga kvar ett tag eftersom jag inte har tålamod nog för att göra något åt det.

För några timmar sen kom jag iaf tillbaka från en tur hos min älskade ponny. Inte helt nöjd med dagens ridning måste jag säga, blir väl så när han inte får gå som han ska men nu är det på tiden att ta tag i det också. Ännu mer stress i min redan stressade vardag, haha.

Har dock lyckats skriva klart redovisningen i spanska som jag ska göra för läraren imorgon och imorgon på hålan ska jag jobba ikapp matten. Skönt att vara på g igen faktiskt. Längtar dock efter lovet också då det faktiskt börjar bli lite mycket just nu. Tänker slappa en stund nu som belöning och spela lite wii med min kära bror. Hörs imorgon gott folk, sov sött!

En lite somrig bild här i sommarlängtan, min finfina polle <3


Dagens låt återkommer också!

Dagens låt är mest baserad på att dom i börjar sjunger "Summertimes". Något jag längtar något sjukt efter just idag.


Welcome back, typ?

Nu tycker jag att det är dags att börjar ta det här på allvar igen. Hade först planer på att starta en ny blogg men tyvärr är jag lite för lat för det, haha.

Idag är en helt vanlig dag med massor av snö och skit. Bara jag som är riktigt trött på det här med vinter, och den har knappt börjat, bra där. Snart nog är det väl inställda tåg hit och dit igen, har fått reda på att man får skolk i papperna när man kommer för sent pga tågen. Kul att veta det när man åker med kassa Skånetrafiken varje dag.

Snart dags för dagens sista lektioner som ska fördrivas med filmtittande. Myspys, hihi. Hörs när jag kommer hem igen gott folk, så länge får ni underhålla er med en mycket fin bild på mig och bekzie, tagen nyss ;)<3




RSS 2.0