ForHair.se

Greys Anatomy

Såg precis klart på ett avsnitt av greys anatomy, visserligen ett gammalt avsnitt men det var lika sorgligt andre gången också.
Iblandade i detta avsnittet är två tonåringar som båda två har hjärntumör och dom älskar varandra. Dom hamnar på samma sjukhus och ska göra samma operation, killen före tjejen. Båda två är oskulder och innan han ska göra sin operation får dom älska med varandra, som det så fint heter. Nästan direkt efteråt åker han in på sin operation, han överlever inte..
Det är så sjukt sorligt, att se tjejen när hon fått reda på vad som hänt... Helt ärligt, vad skulle man själv göra? Nej, dö inte före mig André! ♥
Aja, nu ska jag titta på lite mer tv
Bajbaj bitches! ♥
Greys Anatomy, love it!

Folkrace och ridning

Hejsan hoppsan,
va och körde folkrace i Hästveda igår. Min första juniortävling och för att vara "första" gången gick det väl hyfsat, retar mig på att man ska vara så klantig alltid men skit i det. 
Idag var jag först och köpte ny väska och skolmaterial med mammsen och oscar. Blev en liten fika på det. Följde med mamma till hästarna och red en liten sväng också, faktiskt ganska mysigt. Kanske något jag gör om igen ;)
Kommer bilder från både folkracen och ridningen sen men det orkar jag inte fixa med nu, ska gå och lägga mig nu. Lång skoldag imorgon...
Sov gott allihopa, vi hörs imorgon ♥

Wtf?

Nej asså nu är jag trött...
Varför ska jag lägga ner massa tid på er när ni bokstavligt talat skiter i mig? Orkar på allvar inte springa efter er mer, vill ni va min kompis så får ni fan ta och visa det också för nu är jag trött på detta!
Ta mig inte förgivet, det suger och tillochmed jag förtjänar bättre :)
Take it or leave it, your choice :)

Tack, puss ♥

Ge mig bra svar?

Meningen med att jag uppdaterar bloggen är vadå..?

Och är det någon som vet om Garniers Pureactive produkter är bra, väldigt tacksam för svar.


Puss <3

Weei!

Jag uppdaterar igen, herregud.
Fick en fråga idag om varför jag inte uppdaterar bloggen, måste betyda att någon faktiskt läser den? Tack för det.
Imorgon börjar skolan på riktigt, schema och allt sånt ska börja gälla. Fick schemat idag och det verkar helt okej faktiskt, tänker åtminstone inte klaga eftersom många har det värre ;)
Jag har fått färdigt bilen nu så jag faktiskt kan köra på lördag. Woho!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Hejdå!

Ja, aktiva!

Jätteaktiv blogg, yesyes (y)
Nej men jag vet inte vad jag ska skriva, ingen inspiration.
Börjat gymnasiet nu iaf. Hamnade i samma klass som Bekz älsk, det är mysmys och på torsdag börjar vi med riktiga lektioner och sånt grejs. Schemat verkar inte vara jättehemskt, ska nog inte klaga iaf ;)
Jag är riktigt sugen på att shoppa massa nya kläder och grejer, herregud... Men eftersom jag fick mitt barnbidrag i förväg så har jag inga pengar att göra av med. Jaja, shoppar nästa månad ;)
Nej, nu ska jag läsa lite i VeckoRevyn och sen ska jag faktiskt sova. Sov morgon imorgon så då blir jag riktigt utvilad.
Sov gott
Kärlek <3

Kortis ;)

Tänkte bara säga att jag är hemma igen nu. Var jättejobbigt att säga hejdå till alla på iow. Kommer sakna alla sjukt mycket, men vi träffas igen, right?
Har gjort en upptäckt, tror jag. Kanske inte den bästa men jag vet inte..
Måste ha någon att diskutera med men ni är ju lost?
I need you guys, aja
Puss <3

RSS 2.0