ForHair.se

Home sweet home

För ett tag sen kom jag hem från skolan och nu ligger jag i soffan och kollar lite på datorn för att undvika att somna, haha. Tror att jag lider av kronisk trötthet eller något. Kan man det?

Skolan idag ar faktiskt rätt lugn och just nu tuggar jag på en kitkat. Ett tag till innan det blir mat och då får man göra det bästa av situationen, godis. Hade faktiskt tänkt lägga upp en bild på mig och kitkaten men jag fastnar inte på bild idag. Istället blir en bild på kitkat med mig i bakrunden, hihi.

 [Update, bilderna vill inte riktigt funka atm, gör ett nytt försök senare]

Nu var det ett tag sen

Som rubriken säger var det ett tag sen jag skrev var det ett tag sen jag skrev något, igen. Jag är en mycket usel bloggare. I vilket fall så är jag galet trött och något irriterad atm.

Är det bara jag som är trött på allt valprat? Själv kan jag inte heller sluta prata och tänka på det, haha. Just nu är jag bara irriterad över alla fånar som inte kan acceptera att det faktiskt var det svenska folket som avgjorde valet och de som sitter i riksdagen nu har alla lika mycket rätt att vara där. Fjantar, Sverige är ett demokratiskt land. Nog om det, ska inte förpesta bloggen med mer gnäll för tillfället ;)Har faktiskt spanska lektion men är klar med uppgiften så då kan man ta det lite lugnt, hihi. Skönt.


Inception

Igår firade jag och Andre ett och ½ år tillsammans. Vi började med att äta på donken och sen drog vi till sf. Hämtade ut våra biljetter till Inception och sen köpte vi såklart godis innan filmen också.

Filmen var riktigt bra men väldigt komplicerad. Kan inte rikitgt förklara vad den handlade om utan att göra er helt förvirrade. Men kolla trailern eller ännu bättre, se filmen!


Stefan & Krister

Sitter och kollar på en stefan och krister sak. Vet inte exakt vad den heter men det är den som går på fyran, haha. Ska snart ut med busan och älskling men först får det här faktiskt sluta.

Måste sova snart också, det är skola imorgon också så ska ju faktiskt upp tidigt. Men sen är det heeeelg! gud vad jag längtar efter att kunna ta det lite lugnt i två dagar.

Det börjar igen nu så ni får en låt att lyssna på och så hörs vi kanske imorgon (: sov så gott!


Torsdag

Nu är vi inne i september månad och idag är det torsdag vilket betyder att det snart är helg! Äntligen! Förstår inte hur veckorna kan gå så långsamt när skolan börjat. I somras kändes det som att det var helg var och varannan dag, herregud.

Just nu är det rast mellan svenska och engelska tror jag. Ingen aning faktiskt. Blev klar med uppgiften och sen blev det fri surf, haha. Läget idag är faktiskt relativit lugnt men jag har sjukt ont i halsen och har lite svaga misstankar om att min kära vän Rebecka smittat ner mig med något äckligt virus. Trevligt trevligt, men jag gillar henne iaf, hihi.Antar att det här är jag om några dagar. Typiskt om jag skulle bli sjuk till helgen..

God morgon!

Fått en kort paus från en två timmars lektion så jag passar på att säga hej men snart kör vi en timme till företagsekonomi b, trevligt trevligt.

Senare idag åker jag ut till hästen med min kära mor, slutar ändå relativit tidigt idag. Efter duschen där ska jag träffa Andre en stund, lite mys och sådär. Kanske rätt förståligt att jag bloggar från skoldatorn atm så inga bilder men det är fortfarande ett inlägg iaf, haha.

Nej nu får jag se till att vara lite aktiv på den här lektionen en stund också, hörs senare!

RSS 2.0