ForHair.se

Oh nana, vut is my name

Så grymt skön tjej, haha!


A blue morning

Min fina vän bjöd oss på blå tabletter och det resulterade i blåa tungor, hihi. Så pigga är vi sista dagen innan lovet!
Bakken!

Vad ger mer vårkänslor en ett tivoli? Den 3 juni sticker jag och mina fina kompisar till Bakken och ska åka tills vi spyr, typ. Sitter atm och försöker övertala mina fina kompisar från Stockholm att komma ner då också, det är ju ändå långhelg. Hade varit riktigt grymt med finbesök eller vad vi nu ska kalla fånarna, haha. Fett meningslöst inlägg det här men alltid något.

BAKKEN LIKSOM!


Vem älskar inte sovmorgon?

I flera veckor gick vi och stressade över hur jobbig veckan innan lovet skulle bli för att sen inse att den här veckan skulle bli den meningslösa på hela terminen. En inlämning i början av veckan och sen bara chilldagar.

T.ex. idag, skulle börjat vid nio och gått till tre. Nu sitter jag här hemma och har precis duschat och om en timme måste jag gå till grundskolan här i kattarp för en uppgift men sen ska jag inte ta tåget till skolan förrän vid ett. Hur chill är inte det?

Efter mattelektionen i skolan pyser jag hem till farmor&farfar och spendera eftermiddagen/kvällen där. Sen är det bara en dag kvar och sen är det vårt efterlängtade looooov! Lycklig flicka, hihi.


April time

Bara jag som tycker att aprilväder är sjukt jobbigt? Ena dagen är det hur soligt och fint som helst och sen regnar det i två dagar. Konstigt att folk blir sjuk liksom. Orkar inte det..

Om en liten stund är det dags för Greys och Off the map eller Big Brother, får se.. Svårt val liksom, hehe. Gillar onsdagar faktiskt. Riktigt mysiga dagar, hihi. Just nu sitter jag och spelar in lite musik från Spotify. Tycker att det är dags att uppdatera ipoden lite. Skönt med lite nytt och fräscht, nytt för mig iaf, haha.


She was coverd in leather and gold

<3


Girls night

Hejsan bloggen, allt bra idag? ;) Hur skönt är inte vädret idag? Riktigt mysigt vårväder, älskar det.

Om en stund ska jag ta mig bort till tåget. Kvällen bjuder på en myspys kväll tillsammans med finaste tjejerna. Vi tänkte göra försöka till att laga thaimat och baka eller något i den stilen. Sen blir det väl en massa prat och en massa annat mys. Som det brukar vara liksom, haha.

Glad tjej redo för girlsnight!


Samvetet springer ikapp mig

Usch vad jag känner mig hemsk när jag går in och kollar på statistiken. Har inte ens loggat in på bloggen på evigheter och när jag väl bestämde mig för att göra det ser hur många det faktiskt är som går in här och kollar varje dag trots att jag inte uppdaterar något. Känner mig faktiskt rätt hemsk så bestämde mig för att slänga in ett meningslöst inlägg så att det inte blir helt tomt här.

Vad har hänt under den senaste tiden då? Inget speciellt egentligen. Skolan, kompisar, pojkvän, träning och så vidare. Inget ovanligt som sagt. Vad har alla ni andra hittat på under tiden jag har varit borta? :)

Lite ny musik har jag hittat också, mest tack vare Louise. Igen, haha.


RSS 2.0