ForHair.se

Valborg!

Ikväll är det valborg och jag hoppas att kvällen blir asmysig :D

Blev nyss klar för kvällen, inget sriöst men la på ett lager mascara till och tog ut linserna så slipper jag tänka på det sen. Om några timmar ska det börja komma folk till Andre och jag ska hem till honom snart och hjälpa honom städa och fixa iordning, eller det är iaf vad jag har sagt till honom ;)

Ska ta med mig kameran ikväll också så kanske kommer upp lite bilder från kvällen imorgon men nu blir det ingen mer bloggning idag. Vi hörs imorgon allihopa, och ta det lugnt ikväll ;)


Historia är roligt.. Blir inte direkt bätt...

dsc00236 (MMS)

Historia är roligt.. Blir inte direkt bättre av att det regnar ute :(


Dagens frukost. Gårdagens pannkakor med sm...

dsc00234 (MMS)

Dagens frukost. Gårdagens pannkakor med smör och socker på, gott som tusan en fredag morgon ;)


God morgon!

Idag och är det fredag och inte vilken fredag som helst för idag är det valborg!

Hela den här veckan har jag vaknat en kvart innan min klocka ringer men dagen i ära lyckades jag vakna en halvtimme innan jag egentligen skulle gå upp. Visserligen är jag inte trött (gick och la mig kvart i tio igår för att jag var så trött på... ja..)

Snart är jag färdig här uppe, måste bara sminka mig lite. Köpte ju hms solpuder nu i veckan och jag håller fortfarande på att lära mig att använda plus att jag måste vänja mig vid hur jag ser ut med det på. Sen är det iaf bara en lugn frukost som gäller innan jag måste iväg till skolan.

Ha det bäst så länge :)

Det gick ju bra!

Det tog lite tid men efter en stund så kom ju inlägget upp. Det var nog mest min mobil som var dum men gud vad roligt att kunna mms in mina inlägg när jag är i skolan. Perfekt om man dessutom är på lektion ;)

Imorgon är det valborg och då blir det grillmys och så hos älsklingen. Som vanligt finns det väl ett tivoli i stan så kanske blir att jag och Rebecka åker in dit på lördag och chillar runt. Hoppas på en toppen helg nu iaf. Vad ska alla andra göra den här valborgshelgen? :D

Hihi, ni fick en liten bild på min knasiga...

dsc00217 (MMS)

Hihi, ni fick en liten bild på min knasiga älskling ;) Vet inte om det här fungerar men jag testar iaf att skicka in ett inlägg via mobilen, hörs sen när jag kommer hem igen :)


Greys anatomy ikväll!

Som jag har längtat, det var ju jävla hockey förra veckan och ikväll visas älskade greys igen!

Har nyss tagit en dusch och ska bara kamma igenom håret så att jag inte ser ut som ett troll och sen drar jag hem till älskling och börjar mys till det inför greys. Ni får ha det bäst så länge, puss <3

Det blev linser, ofcourse

Hade ju redan bestämt det men skulle se om jag kunde få lite respons på vad ni tyckte men det var ju inte så lyckat, haha.

Igår fick jag mitt första par linser. Det går inte riktigt att beskriva hur nervös jag var när jag för första gången skulle sätta i dem. Alla jag känner har lurat i mig hur svårt och obehagligt det är och snacka om att jag blev lättad! Däremot fick jag gå till optikern idag igen eftersom jag fått för svag lins på ena ögat men det är löst nu och jag ser toppen bra!

Just nu sitter jag här med glasögon ändå. Får ju bara ha på linserna ett visst antal timmar i början och då väljer jag att ha dom i skolan då det är där dom behövs mest. Imorgon är det förresten nationellt prov i engelska A. Jag önskar alla som ska göra det lycka till!

Ingen utom jag och min bror är hemma ikväll så olyckligtvis får vi laga mat själva idag. Kommer säkert gå jättebra då ingen av oss är vidare bra på det. Dock är jag vrålhungrig så får väl göra ett försök, hörs senare :)

God morgon söndag

God morgon bloggen!

Eller ja, jag har ju faktiskt varit vaken i några timmar. Åt rostade mackor till frukost och nu är jag riktigt sugen på oboy så det blir bara ett litet inlägg innan frukosten ;)

Hela familjen har åkt iväg till två olika tävlingar vilket lämnar mig ensam hemma. Förhoppningsvis kommer Andre hit snart så slipper jag sitta här helt ensam hela dagen. Vi ska väl mest ta det lugnt och mysa hela söndagen. Vad ska alla andra göra idag? :) 

Hemma igen

För en stund sen kom jag hem från andre. Dom firade hans pappa som fyllde år i torsdags och en del släktningar till honom var där och det bjöds på god smörgåstårta. Lite otippat att jag skulle va med där. Men nu blev jag utslängd då min kära älskling hade andra planer ;) Jag är riktigt sugen på att bara sitta och skratta med några vänner nu den här lördagskvällen men tror inte att det kommer bli något av det. Tror att alla är bakis och skiter i mig :P

Senare kommer det in en dagens låt också men först ska jag ner i skafferierna och rota fram något gott ;) Ha det bäst så länge <3


Glasögon vs linser


vs

Vad säger ni, vilket är finast? ;)

Duschen, here i come

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sätta på mig lite kläder och gå hem till andre. Innan det tänkte jag att jag skulle lägga upp en bild på mig med glasögon och en utan och så ska ni få berätta vad ni tycker är bäst, okej? :)

En fin lördagsmorgon

Vaknade imorse och vädret var helt underbart. Solen steker in på mitt rum, mysigt :)

Igår var något speciellt och jag tror inte att jag menar på ett bra sätt.. Skit samma, vi ska inte prata om det här. Men jag var iaf med Andre och vi träffade hans kompisar en stund. Kan inte påstå att det var roligt men ja..

Idag har jag inget planerat än men hoppas att något dyker upp. Andre ska ju dricka idag för första gången på fyra månader så får väl sitta i min ensamhet oroa mig för vad som ska hända, sån är jag.

I'm just a kid

Idag känns det verkligen, jag är bara ett barn. Orkar inte göra något själv, varför är det då inte som när man var liten och alla gjorde allt åt en? Tog alla beslut utan att man brydde sig, hade nog varit enklare så ibland.. Just därför blir dagens låt I'm just a kid med Simple Plan. En av dom absolut bästa banden, utan tvekan!

Lite skäms jag..

Måste erkänna att jag faktiskt skäms en del över att jag inte bloggat på så länge. Egentligen har jag ingen bra anledning förutom att jag helt inte orkat. Men nu ska jag försöka att slänga in minst ett inlägg om dagen. Låter det bättre? :)

För att gottgöra allt lite grann tänkte jag slänga upp en dagens låt idag också. I'm doing my best right now. När jag ändå skriver här kan jag ju lika gärna lägga upp en länk. Om ni blir medlemar här och gör en av deras undersökningar (ni behöver ett fullständigt personnummer till någon på 18+) och värvar 6 vänner ska ni få gratis Spotify premium alltså utan reklam. Vet inte riktigt om det funkar än men jag gör mitt bästa för att undersöka det. Lycka till :D
http://www.gratispremium.com/?ref=156536


...

Sitter här och väntar på maten. Helt otroligt hur lång tid det tar när man är hungrig..

Emma på twitter

De senaste dagarna har jag inte bloggat alls. Har helt enkelt inte haft ork till att starta upp datorn och skriva lite. Min dator har inte varit igång på evigheter känns det som, ibland blir det så och vad kan det skada när vädret är så fint egentligen? :)

Just nu tänkte jag mest berätta att jag från och med nu också finns på twitter, får se om det är något vettigt. Verkar som om det är väldigt stort i USA men inte alls lika stort här. Det märker vi väl antar jag? :)
Här är iaf min twitter adress: http://twitter.com/emmahlovisa. Enjoy :D

Dating in the dark

I början gillade jag programmet och tyckte att det var en bra idé. Nu är jag bara så trött på deltagarna, speciellt tjejerna. Varför har dom kommit dit? Jo, för att dom alltid faller för fel killar eftersom dom bara går på utseendet. Under inspelningen får dom ett visst antal dejter med valfri kille och lär känna dom utan att se dom. Allting är frid och fröjd och alla gillar för det mesta sin partner tills dom ska synas. Då dissar dom varandra för att den andra var ful. Vad lönade det sig då att dom åkte dit? Inget! Dumma som dom är går dom därifrån utan kille och har sumpat den har chansen också. Idioter...

Jag suger verkligen på det här :(

Så fort skolan börjar igen slutar jag blogga. Jag vet inte om det är för att jag inte orkar eller inte hinner. Dessutom är det så galet fint väder så då vill väl ingen sitta inne vid datorn hela tiden? :-o Just nu ligger jag i soffan, fortfarande i stallkläder. Har faktiskt inte orkat byta om än. Snart är det mat också, en av mina favoriter idag, underbart :d Senare ska jag köra iväg med moppen och fixa lampan, skönt att kunna köra i mörkret nu också :d

Bästa väder!

Asså jag har varit så dålig på att blogga. Orkade inte starta datorn mer igår och idag har jag inte haft tid. Förlåt om det är någon som bryr sig.

Nu har jag iaf precis kommit hem från stallet. Red en tur med bästaste alex i det sjukt finaa vädret! Snart ska jag hoppa in i duschen och raka benen och göra mig i ordning inför simningen imorgon. Lite fräsch måste man faktiskt va även om det bara är simma fram och tilbaka som gäller, i vilket fall vägrar jag komma med håriga ben :)

Allmänt så känner jag att allt är toppen. Den här veckans skola kommer nog bli helt underbar då vi både tisdag, onsdag och torsdag enbart har en lektion på morgonen och sen slutar. Dessutom är ju fredagarna alltid soft. Det tackar vi för :D

Nu ska jag sluta snacka en massa skit och hoppa in i duschen. Jag ber också om ursäkt för att detta kommer bli ett bildlöst inlägg, orkar helt enkelt inte bry mig ännu. Ha det bäst så länge <3

Sista helgdagen

Kom hem vid tolv igår och då var jag så trött att jag inte orkade blogga igen utan hoppade ist rakt ner i sängen ;) Skriver om kvällen senare, nu tänkte jag bara säga god morgon :)

Dagens andra låt

Lovade ju två dagens låt idag eftersom jag missade igår så jag för slänga in den nu eftersom jag snart ska sticka iväg till tjejkvällen.
Det andra för dagen blir Adam Lamberts låt, What do you want from me. Tycker att den är sjukt bra och verkligen värd att lyssna på. Enjoy!


Hundvakt

Nu har resten av familjen stuckit iväg på ett 50års kalas. Jag stannar här och passar hundarna medans jag gör mig i ordning inför kvällen tjejkväll. Älskling ska komma hit och hålla mig sällskap så jag slipper vara helt ensam här i fyra timmar :p Han tar dessutom med min kamera som har varit hemma hos honom i evigheter, den är ju ett måste ikväll ;)
En nyduschad emma och min lilla bebis som motvillig ställde upp på bild

Cocacolas nya korkar


Någon mer än jag som har uppmärksammat dom här nya korkarna på colaflaskorna?
Dom är skitjobbiga! Vecken På korken gör riktigt ont i händerna och den är nästan omöljlig att få upp. Dessutom är dom mycket lägre än dom gamla så man får inget riktigt bra grepp om dom vilket gör det hela ännu svårare. Vad har dom tänkt på? Dumma jävlar. Ta tillbaka dom vanliga korkarna så vi kan dricka er jävla cola..


Telephone

Dagens första låt blir Lady Gagas Telephone. Tycker att den är sjukt bra och passar bra in här bara ;)


En solig lördag morgon

God morgon allihopa, har ni sovit gott? Själv har jag sovit på en halv madrass och försökt att inte rulla ner. Men jag sov faktiskti gott ändå så ska inte klaga :)

Något jag faktiskt tänker klaga på är att jag är otroligt hungrig och jag lovar, när jag går ner för att äta frukost kommer inget verka lockande. Varför är det alltid så? Snart jag göra ett försök iaf..

Eftersom det inte blev någon dagens låt igår tänkte jag lägga upp två stycken idag, blir det bra? Vi tar den första när jag ätit lite frukost. Så länge får ni nöja er med en gammal bild på mig och Titti, som jag faktiskt ska spendera kvällen hos för en mysig tjejkväll. Tycker ni inte att vi är söta? ;)


Sjukt trött

Har blivit galet trött helt plötsligt så vi hoppar dagens låt idag. Slänger in ett snabbt inlägg från mobilen och när filmen Blade är slut är det hög tid att sova. Var ute och träffade lite folk vid grillplatsen på skolan förut. Gick inte så väldigt bra att få igång elden så de flesta gick relativt fort. Andre och jag också. Nu sitter vi i soffan och myser med chips och läsk. Älskar våra mysstunder :) Vad har alla gjort den här fredagskvällen? Ps, säger god natt nu också för jag kommer knappast orka lägga upp ett nyss inlägg senare ;).

Förlåt för dålig update idag

Har inte kunnat blogga på hela dagen, har inte haft någon som helst tillgång till internet men när jag hemma igen. Fixade vid naglarna hos Jessi idag, blev superfint tycker jag.

Resten av dagen ska jag mest ta det lugnt och njuta av att det är helg. Ska även hjälpa min moster färga håret.
Ha det bäst så länge, lägger upp dagens låt senare :)

Sveriges värsta bilförare

Satt och kollade på det här otroligt komiska program förut. Man vet helt ärligt inte om man ska skratta eller gråta. Det jag tycker är mest galet är att en gång i tiden har dom här människorna faktiskt klarat både uppkörning och teori. Förlåt svenskan, men hur fan lyckades dom?!
Fy tusan vad jag är glad att jag inte är bilförare när dom är på vägarna. Herregud.. Titta på det här klippet och se hur säkra ni hade känt er. Here we go, bilföraren Erica med codrivern Josefin. Bra kämpat tjejer...

Nostalgi

Vi fortsätter på det här temat på låtarna idag. Har börjat lyssna på min gamla spellista på spotify och då kommer även såna här gamla godingar tillbaka och alla minnen man har till dom.. Herregud, haha. Här har ni iaf Jag går i säng med min lärare som är gjord av Secondtunez. En sån fånig partylåt som vi sjöng under alla duma fester och så, som sagt, nostalgi..

Fler lärare till utbildningar

Nästa vecka ska tre av våra lärare på någon utbildning och det betyder förhoppningsvis att på onsdag och torsdag har vi totalt 2 lektioner. Varför är det inte så oftare? Så otorligt skönt med korta skoldagar och så kan man bara hem och softa sen, ännu bättre nu när det börjar bli bättre väder ute :D

För övrigt har jag haft en rätt lugn dag i skolan då ingen har någon koll på vad det nya arbetet handlar om, så går det när två lärare inte sammarbetar. Idag har jag inga planer så får se var dagen för mig. Vad gör alla andra idag?

Blir en fin sommarbild i detta inlägget eftersom jag fortfarande längtar så mycket till sommaren :(

Vi bara testar ;)

:);):D:P:O:S:@:$:(:*

8april

Har nyss gått upp och håller nu på att göra mig iordning för skolan. Har en väldigt lång dag idag, slutar inte förrän klockan fyra och är inte hemma förrän vid fem. Inget jag riktigt ser framemot men det är ju snart helg.
Vad jag vet så dom som söker till gymnasiet det här året kan från och med idag gå in och kolla sin preliminära intagning. Har ni kommit in på ert första handsval? Var inte nervösa, ni har säkert kommit in :)
Nej nu har jag saker att göra faktiskt, vi hörs när jag kommer hem igen. Tänkte slänga in en dagens låt idag också så vi ses sen! :)
Puss <3

God natt onsdag

Nu är jag väldigt trött eftersom jag faktiskt varit vaken sen halv sju imorse. Tid att bortsa tänderna och lägga mig i sängen och läsa lite. Tror aldrig att det tagit så lång tid för mig att läsa ut en bok. Men den är faktiskt rätt tjock och dessutom på engelska. Observera att jag gör det här på egen vilja, ingen har tvingat mig jag bara kände för det. Boken heter Angels och är skriven av en tjej vid namn Marian Keyes. Hon skriver väldigt bra tycker jag. Även om jag inte fattar vartenda ord..
Såhär ser boken ut, leta upp den och läs den! Ni kanske till och med gillar det? :)


Böckerna finns översatta till svenska också för dom som vill ha det

Linkin Park

Låten för den här dagen får bli en låt jag lyssnade på jättemycket i nian. Så en gammal klassiker eller vad vi ska säga? Låten heter iaf Bleed it out och uppenbarligen är det Linkin Park som gör den. Gillar ni inte dom kanske ni gillar låten ändå, give it a try! :)


Hejsan

Nu är jag hemma från den första skoldagen efter lovet. Klarade oss undan relativit lugnt idag faktiskt och förhoppningasvis fortsätter hela veckan så. Idag har jag varit tillsammans med min lilla pluttesnutte i 1 år och 1 månad. Det ska vi fira med massa pussar och Greys anatomy. Så nu blir det bara ett kort inlägg innan den busen drar ner mig från stolen ;) Ha en fortsatt bra onsdag!

Nu äre sängen

Ska hoppa i säng nu, ska bara borsta tänderna med min nya tandborste först ;) Alarmet är igångsatt på halv sju imorgon bitti. Gud vad jag längtar... Ironin bara flödar på här idag. 
Aja, sov gott småfisar för det tänker jag göra :D

Jag vill ha mer looov!

Åh vad jag känner mig opepp för att gå till skolan imorgon. Har ju varit ledig så länge nu känns det som, varför ska vi då behövas plågas så länge till innan vi får lov igen? Jävla skola..
I vilket fall så kom jag hem från alex för ett tag sen men det verkar som om jag ska ut nu igen och prata med min älskling lite. Ska dessutom försöka komma i säng i lagom tid eftersom det faktiskt är skola imorgon och jag börjar halv nio. Lite sovmorgon kunde dom väl iaf bjudit på? Aja, ska u i kylan igen nu. Hejhej!

SOMMAR OCH LOV!

Nu är jag uttråkad

Sitter här helt ensam och väntar på att alex ska höra av sig. Tar ju evigheter och jag har inget att göra så nu är jag uttråkad. Funderar på hur mycket jag vill shoppa. Egentligen vet jag inte om jag behöver en massa nytt. Men visst känns det alltid så? Speciellt idag när jag har slängt kläder.
Ärligt talat, det hade inte varit helt fel med ett par fina tröjor, en massa söta skor, en sommrig parfym och lite annat fint. Eller hur? När jag någon gång blir rik ska jag köpa ALLT jag vill ha..

Tisdag!

Nu har jag kommit hem och duschat och så. Ska strax klä på mig och kalla hit Alex. Vi ska mest ta det lugnt och snacka idag. Hon ville till Danmark men jag är fattig :(
Vad gör alla andra idag?

Söta hästarna idag :) Lilla Olivia och gamla Arrakk.

Alicia Keys

Nu har jag fått i mig lite frukost och tänkte slänga in en dagens låt som idag får bli Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart. Känner mig lite ensam idag när alla andra är i skolan så nu är det den här mysiga låten som får äran att bli dagen låt.

Jag sticker iväg till hästen nu och rider en liten runda. Mest för att slappna av efter helgens träningar ;) Hörs när jag kommer hem igen.

Sista lediga dagen idag

Jättetrist att behöva gå till skolan imorgon igen. Egentligen ska jag väl inte klaga eftersom de flesta andra redan är där ;)
Hitintills har jag iaf haft en skitbra morgon. Vaknade av att solen lös in på mitt rum och stekte mina ben. Inte helt fel även fast jag är uppe tidigt min sista dag.. Jag klagar inte!
Snart ska jag gå ner och äta frukost men först ska jag läsa lite bloggar. Har hamnat efter även där när jag inte startar upp datorn. Jag bloggar mer senare, tänkte även lägga upp en dagens låt också men så länge får ni nöja er med en nyvaken och hemsk bild på mig. Men den bjuder jag på idag för att jag är så glad :)

Fy på mig!

Vilken dålig bloggare jag har blivit. Skriver nästan inget och lägger inte in några bilder plus att jag missat två dagens låt nu. Tror att det beror på ren lathet. Jag har inte riktigt orkat starta datorn och dessutom har jag faktiskt varit lite stressad. Träningarna dessa två dagar har legat mitt på dagen vilket begränsar mig OTROLIGT och när jag kommer hem är jag helt enkelt för trött. Men eftersom det är min sista lediga dag imorgon ska jag passa på att blogga lite då också. Just nu tänkte jag läsa lite i min bok innan jag sover. Måste ju vänja mig vid att gå och lägga sig tidigt igen... Suck, jävla skola. Aja, snart har jag ändå klarat av hela ettan, levande! :d haha, märks att jag börjar bli trött nu. God natt allihopa :)<3

Sista lovdagen..

.. men inte för mig! Jag har ju turen att alla mina lärare jag har imorgon ska sitta och snacka skit om oss elever hela dagen så vi blir lediga. Inte helt illa ;)
Älskling ligger i sängen och väntar på mig så det blir bara ett snabbt inlägg för att säga god morgon till alla morgonpigga.
God morgon! :D

Nu är det kvällen

Precis kommit hem från mormor och morfar efter en jättetrevlig kväll med mycket god mat. Tråkigt nog lyckades jag få ett migrän anfall när vi nyss kommit dit så den första timmen eller så var jag väldigt off. Tror att det smittade av sig på älsklingen för han tog nyss en tablett för huvudvärk ;) Han ska sova hos oss i natt igen, den sista lediga dagen för honom imorgon ju så vi kör lite finalmys ikväll och imorgon :) En allmänt trevlig påskdag. O just det, grattis till min kusin mattias som fyller 19 år idag. God natt blogglärare!

Träning nr 3 också avklarad

Har inte hunnit blogga idag. Sov lite längre idag eftersom älskling va här och sen blev det direkt iväg till stallet. Träning idag också med min lilla king. Det gick inte riktigt lika bra som igår men han var ändå duktig. Gramman verkar funka riktigt bra ;) Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli ledig så att jag kan göra mig i ordning. Ska till mormor&morfar och äta kalkon. Älsklingen följer med igen och vi hoppas på ännu en mysig kväll. Hej så länge!

Jason Derulo

Låten för denna dagen får bli Jason Derulos In my head. Hörde den för första gången för någon dag sen bara. VAd tycker ni? :)


Påskmiddag

Ska bara sätta på mig kläder och sen är jag klar inför påskmiddagen ikväll. Trodde att vi skulle åka om en halvtimme men hoppsan, en och en halvtimme kvar var det ju. Bra att jag är färdig i tid iaf. Älskling ska också med :D
Jag slänger upp en dagens låt innan jag åker men nu måste jag hitta kläder!

Träning nr 2 avklarad

Det gick skitbra idag! Erik sa både att Kingen är den finaste travaren han sett och att han aldrig sett honom gå så bra som han gjorde idag. Jag är otroligt nöjd och kan inte annat än le åt min duktiga pålle :)
Snart blir det duschen och sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig på påskmiddagen idag. Har lite huvudvärk så ska ta en tablett snabbt innan jag hoppar in i duschen. Vad gör alla andra idag? :)

En bild från en gammal träning :)<3

Träning nr två på g!

Sitter i soffan fullt utrustad för en tur till stallet. Vi ska snart sätta oss i bilen och brumma iväg men först ska vi vänta in älsklingen min. Av någon anledning ville han följa med idag. Kanske som kompensation för att har gick igår? ;) Ni får ha en bra påskmorgon blogglärare :)<3

Godnatt

Ska hoppa i säng nu och peppa upp för träningen imorgon. Det gick som sagt inte alls bra idag så imorgon ska vi göra bättre ifrån oss.
Nej nu gör jag ett slut på min sega fredagskväll. Peace :)

Tänk, så här hade hela min kväll kunnat se ut :(


Dagens låt

Ännu en ny kategori. Tänkte att det kunde vara rolig om jag la upp en dagens låt? Vilken låt jag tycker är bra eller bara lyssnar på för tillfället.
Idag blir det Technology med Daft Punk. Så har lagom irriterande men rätt skönt dunk i den ändå. Enjoy.

Bilar

Sitter och kollar bilar med familjen. Skulle egentligen varit med älskling hela kvällen men han var tvungen att träffa sin kompis och av någon anledning var det tvunget att va på en fest i Hjälmshult? Knasig vän han har.. Men jag är en bra flickvän och släpper iväg honom. Bro's before hoe's, right?
Nej nu ska jag se färdigt det här, ciao.

Ny design

Uppenbarligen är den nya designen klar och så nu. Hon fixade även in så att jag har smilysar. Tufft ;) Jag är nöjd och nu är det bara visningsbilden som ska in också men det verkade inte riktigt funka idag. Får se om hon kan lyckas få in det snart.
Jag måste få tacka henne på något sätt förutom, tack. Så här har ni en massa länkningar till min kära kompis Tanja som gjort den här fina designen!
http://tanjaswardh.blogg.se/
http://tanjaswardh.blogg.se/
http://tanjaswardh.blogg.se/
http://tanjaswardh.blogg.se/
http://tanjaswardh.blogg.se/

Snart snart snart!

Snart är den nya designen uppe så förberedd er. Är mycket nöjdare denna gången då jag faktiskt har varit med och bestämt en hel del själv.
Får se vad ni tycker om en stund! :D

Hemma nu

Nyss hemkommen från hästen. Kan inte direkt påstå att det gick något vidare. Jag har en lite tönt till häst som absolut inte kan koncentrera sig på träningen. Erik var inte heller jätteglad, första gången kanske? Förhoppningsvis har han lugnat sig lite till imorgon så vi kan ha en normal lektion :)
Ska snart hoppa in i duschen och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Se lite mer Bella&Tyra show om jag orkar med Bellas extremt jobbiga röst. Får se vad som händer, hej så länge :)

Nu sticker jag!

Ska köra iväg till stallet nu och börja fixa lite där innan träningen. Vet inte om ni har sett det men nu har jag gjort en kategori för just hästarna, så vill man inte läsa om det kan man lätt trycka bort sig från hästarna. Men som ni ser i min header så det faktiskt en rätt stor del av mitt liv så det hade ju varit relativit dumt av er att bara "tabort" en stor del av min blogg.
Herregud, nu får jag skynda mig. Blev fast vid Bella&Tyra show istället för att sätta lite fart.
Ha en bra dag!

Träning

Idag börjas det med träningarna igen. Erik, min tränare, ska vara här nere till måndag och jag ska träna rumpan av mig fram tills dess. Som jag sagt innan, jag kommer dö på tisdag.
Känns som om det var evigheter sen jag tränade och jag kan inte annat än hoppas att Kingen är snäll.

Men han ser väl inget annat än snäll ut så vad ska gå fel? ;)

Förlåt..

Jag känner mig otroligt elak som redan ser mig om efter en nydesign. Den jag har n blev inte direkt ny, mest en ny bakrundsfärg och en annan header. Nu ska min kära kompis Tanja se om hon kan göra något som faller mig i smaken ;) Känner mig faktiskt lite kräsen, förlåt!

Såå...

.. vad tycker ni gott folk? Är den har designen bättre än den förra? Tåls att tänka på..

Tackar så mycket!

Ja jag tackar så mycket till Michelle som fixat med min design. Det verkar inte riktigt som om den har laddats upp ännu men det kommer väl. Tack iaf, nu ska jag pussa vidare på andre! <3

Maaat!

Består hela min dag av mat? Nej inte riktigt. Jag har precis tryckt i mig en massa tacos och för adra gången idag känns det som om jag ska spricka, kanske äter för mycket?
Jag har förresten precis skickat över bilderna till tjejen som ska göra designen till mig, hoppas att det blir finfint. Jag är faktiskt lite spänd, har ju haft den här deignen sen jag började blogga för snart ett år sen och hoppas att vi mår bra av lite förändring.
I vilket fall ska jag gå hem till min älskling nu och mysa resten av torsdagen. Hoppas ni njuter av denna skärstordag, den är snart slut för den här gången ;)

Bästaste älskling!

Kom hem från stan för en timme sen ungefär och jag måste bara säga att jag nog har den bästa älsklingen någonsin. Först så bjuder han mig på thaibuffe, supergott och vi blev supermätta båda två.

Han bjöd på efterrätt också. Gick iväg till Pistachia som nog har den godaste glassen och vi hade tur för idag hade dom även ett annonserbjudade där man fick tre kulor för priset av en, dvs 15 kronor. Inte alls dåligt, och som sagt, skit gott!

Vi gick och kollade i affärer också. Älskling köote en jättefin skjort och han köpte även en finfin bikini till mig. Kommer bli supersnygg när jag blivit lite brun. Från HM, 99 kronor delen. Billigt och bra det också!

Tack älskling, du är bäst! <3


1:a april!

Är ni lättlurde så se upp idag ;) Om någon försöker lura mig idag kommer jag antagligen gå på det, dum som jag är. Men jag kommer slå den som försöker!
Ska snart in till stan med älsklingen som har lovat att bjuda på i stort sätt allt idag. Vem vet, han kanske bara lurar mig? ;o Nejdå, söt som han. När vi har lunchat i stan och tagit oss hem ska jag åka med mamma ut till hästen och rida en sista gång innan träningarna.. Kommer ligga död på tisdag.
Nu måste jag skynda mig med att få på kläder så vi inte missat tåget! Ha en bra och solig torsdag :)

RSS 2.0