ForHair.se

Rekord!

Första gången på jag vet inte hur länge jag lägger upp två inlägg per dag, måste vara rekord.

Började på en stickning idag. Blev tvungen att lära om, mamma kan inte hjälpa mig om jag inte stickar som högerhänta så vad gör man inte? Tog väldigt mycket längre tid men jag stickade ändå någon centimeter, hihi.

Imorgon börjar skolan klockan nio, får "sovmorgon" till sju. Hade varit skönt att bo nära skolan faktiskt.. Ska inte klaga mer på det nu utan lägga mig i sängen och vila upp så orkar jag kanske gå till skolan imorgon. haha.

Godnatt!

Back in skolan

Inne på andra veckan i skolan och det mesta är fortfarande rätt soft. Just nu hr vi företagsekonomi b, sista lektionen på dagen så man är lite seg. Faktiskt skönt att vi fått våra laptops från skolan idag. Alla anteckningar hamnar i OneNote, inte illa.

Om en timme kommer kära mor och hämtar mig i skolan och sen kör vi till Lena för pyssel. Mitt pyssel för dagen blir stickning, hihi. Ska försöka mig på andra paret vantar. Cremevita tumvantar blir det den här gången. Önska mig lycka till!

Tisdag!

Nu är det mindre än en vecka tills skolan börjar, var har tiden tagit vägen? Jag vill ha mer lov.. :( Men jag ska väl inte klaga, en del börjar ju på torsdag, höhö.

Igår tog jag andra dosen av gardasil vaccinet. Hatar fortfarande sprutor men jag överlever, tur det. Dock har jag ont i armen idag och försöker undvika att lyfta den högt då det gör ännu ondare då. Hemska tanke.

Idag då, hur ska vi spendera den här dagen? Tänkte börja med att lägga mig i sängen och mysa med min bok. Ska försöka låta bli att somna också, kanske man kan sova ordentligt i natt också. Inget roligt att vakna igen en halvtimme efter att man väl somnat..

Aja, hej så länge!

En helg i Göteborg

Mycket trevligt hade vi, mamsen och jag. Det tog oss ungefär en timme att gå sju kilometer. Inte illa måste jag säga, haha.

Söndagen tillbringade vi på liseberg. Hade faktiskt mycket roligt när vi åkte och sådär, men andra gången vi köade till Kållerado... Det började regna lite grann men när vi kom in under taket hade det slutat men när vi hade fått vår båtsak och skulle iväg, vad möter oss utanför taket om inte ett riktigt skyfall? Av attraktionen blev vi inte särskillt blöta men regnet var inte nådigt. Självklart slutar det så fort vi kommer in igen.

Vår teori var att det var lika bra att åka flumride också när vi redan var så blöta. Likadant där, när vi hamnat i båten och ska lämna plattformen börjar det ösregna igen. Dumt nog hade jag min mobil i väskan som stod längst fram i båten, på mina fötter under "tak" för att inte bli blöt. Båten var full med vatten... Mamma och jag hade nog nått maxgränsen ör hur blöt man faktiskt kan bli och min mobil och kamera är sönder. Efter det tog vi en glass på Ben&Jerry baren och sen åkte vi till centralen och bytte om. Annars var det en mycket lyckad helg! (:

Hallå fredag!

Fortfarande lite dålig uppdatering, men det blir bättre!

Vad har jag gjort i veckan då? Jo jag har spenderat mer pengar, fruktansvärt onödigt för nu är jag fattig igen. Så sent som igår kväll spenderade jag 600 på en begangnad ipod nano, men jag är faktiskt väldigt nöjd med det köpet. Annars var det bara mer nya kläder, haha.

I början av veckan var jag och bästa Alex ute på en photoshoot. Tro det eller ej så var det jag som var "modellen". Planen är att göra fler såna och om ni är intresserade finns det bilder och så på den nya bloggen vi skapade http://fotofobi.blogg.se. Kolla in och säg vad ni tycker.

Imorgon åker jag och min älskade mamma till Göteborg för att gå rosa steget (en vandring genom Göteborg där pengarna går till bröstcancer) och besöka Liseberg. Åh vad jag längtar! Dock har jag inte packat något ännu, får nog se till att göra det nu. Hörs troligtvis efter helgen.

En av bilderna från photoshooten med Alex, vad tycker ni?

Jag är tillbaka, för stunden

Under hela lovet har bloggen "legat nere". Har helt enkelt inte haft någon lust att logga in och ta mig tid att skriva något men plötsligt fick jag en väldigt stark längtan av att sätta mig och säga hej, haha.

Vad har hänt under lovet? Berätta allt orkar jag inte, men jag har umgåtts med min kompisar, haft en kompis från stockholm nere, varit på husbilssemester ute iskogen, missat hela Helsingborgsfestivalen och lite sådär. Och igår var jag och köpte massa koftor inför hösten och var nära på att köpa en stor och mysig halsduk också, fick en stor lust att gå och in och berätta om det då men struntade i det. Förmodligen kommer jag ångra mig extremt mycket att jag skriver det här men just nu längtar jag till hösten. Mysiga, varma koftor och snygga stövlar, here we come!


RSS 2.0