ForHair.se

God natt

Börjar bli tid för sängen om jag ska orkar gå upp till skolan imorgon. Dagen börjar med idrott, utomhus.. Inte direkt pepp på det men det är sista lektionen innan sommarlovet. God natt alla bloggläsre, vi hörs imorgon :)

En tävling till



Det är väl inte helt fel att vinna en plattång? Tävla du också på: http://kumpelsandra.blogg.se/2010/may/vinn-en-plattang-harvards-produkt.html

För en gångs skull tävlar jag!

Brukar aldrig delta i tävlingar för att jag aldrig vinner ändå, menchansen blir ju inte större för att jag inte är med?



Hon lottar ut två läppglans som hon vann i bella&tyrashow. Var med och tävl du också (:
http://juliasundstroms.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-tva-lipgloss-fran-make-up-store.html

Shopping!

Har nyss kommit hem från köpcentrumet familia. Var ledig idag och då har man tid med sånt, hihi. Planerna var att köpa ett par vita jeans från gina tricot och bli bjuden på lunch. Det slutade olycklgitvis med att jag köpte de vita jeansen för 199 kronor+ett par svarta tights för 99 och köpte min egen lunch men blev bjuden på en glass. Inte så bra då de här pengarna är dom sista jag får fram till september eftersom kommunen inte ville ge mig något sommarjobb. Måste säga att det är lite dåligt att bara drygt 700 utav alla de 2000 som sökte, men vad ska jag göra åt saken? Bara att gratta de som fick jobb :)

Angående jeansen så har jag ett par som är likadana som de jag köpte fast ljusblå. Dock var jag något smartare den här gången och frågade i butiken vilken storlek jag borde ha. De jag redan har är i storlek 28 men de blev lösa väldigt fort. I butiken sa dom nu till mig att dom ska sitta jättetight när du köper dom så töjer dom sig sen och blir perfekta. De nya är då istället i storlek 27 så förhoppningsvis sitter dom bra under hela avslutningen, helst utan att spräcka dom ;)

Snabbt kvällsinlägg

Älskling har precis gått härifrån och jag ska sova om en lite stund, tänkte slänga in ett inlägg och säga att jag lever men jag berättar om min supermysiga dag imorgon tror jag. Imorgon är det dessutom morsdag, har alla köpt något fint till sina mammor nu? :d

Datorn har blivit attackerad av andres spe...

Datorn har blivit attackerad av andres spelande. Ingen som helst kontakt med honom, galet rolig fredagskväll hos emma :p


Hoppsan

Har glömt att skriva härm har haft lite mycket att tänka på. Bland annat nationella prov i spanska (som gick skit dåligt) och historieprov. Men nu är det helg och då har jag INGEN skola att tänka på. HElt galte skönt egentligen att vi bara har nästa vecka kvar sen är det avslutningsveckan och hur seriösa brukar dom vara? ;)

Imorgon är det 90 års jubileum på folkraceklubben så då ska jag ju dit med min älskling. Han ska åka med i en bil, får se om den stackaren överlever.

Nu ska vi starta en film och mysa lite, vi hörs senare :)

Tisdag

Galet skönt att va ledig idag, bara ta det lugnt hela dagen. Har faktiskt läst en massa också. Blev ätteglad igår när jag hittade en bok att läsa och nu har jag snart läst ut den. Någon som har ett bra tips på en annan bok?



Boken jag läser just nu. Någon annan som läst den och vad tyckte ni isf om den? :)

Emmas måndag ;d

Älsklingen min är här atm och ikväll är det biggest loser, top modell och så får vi se om det blir att vi ser de norska hollyoodfruarna idag. Allmänt mysigt ikväll och imorgon är jag ledig :D

Var ju hos optikern och nu har jag fått linser för ett halvår, sex par alltså. Nu tar det en stund innan jag ska dit igen och det är ju faktiskt skönt :) Måste faktiskt vara ltie social med min älskling nu så vi hörs kanske senare annars så hörs vi imorgon igen. Då har jag en massa tid att blogga då jag faktiskt är ledig som sagt ;)


Sitter och avnjuter en chailatte på tåge...

Sitter och avnjuter en chailatte på tåget på väg vem. Slutade för men timme sen men har varit hos optikern och fått nya linser. Vi hörs igen och jag kommer hem :d


Mys helg över

Den här helgen har minst sagt varit en mysig helg men nu är den tyvärr slut och jag ska hoppa i säng.

Vi hörs imorgon bloggläsare :D

Tror att vädret spelar oss ett spratt?

Idag var det en lite dressyrtävling i stallet så jag åkte dit för att titta med mamma. På morgonen var det jättefint väder men de tio minuterna vi satt i bilen på väg till stallet hann det bli jättemulet och börja blåsa osv. Så höll det i sig tills vi körde fårn stallet när tävlingen var slut och åkte till det gamla stallet för att säga hej till deras föl samt ta en fika. Självklart ska dut bli solsken och varmt så fort vi inte "behöver" det mera...

Btw, jag tror att jag och mammsen ska köpa brauns nya epilator tillsammans. Någon som vet om den är bra och om det gör jätteont att använda den?

Myspysig dag

Började som sagt med att ta en tur med en mycket stressad och trög Kingen. I början av turen var allt farligt och han va alldeles upphetsad men efter ett tag släppte det och han blev som vanligt. Vi red riktigt långt och var bort i 1½ timme, helt ensamma var vi och alla golfarna som skrek på golfbanan förstås ;)

Kom hem och gjorde lunch sen kom älskling och hjälpte mig städa lite på mitt rum. Det blev ju iaf lite bättre än förut? Han har nu gått hem igen och skulle äta, det ska jag med förresten så vi hörs senare :)

Btw, har ni märkt att jag faktiskt har lyckats uppdatera bloggen?

Lunch :)

dsc00252 (MMS)

Lunch :)


Perfekt väder för en mysig ridtur så nu st...

Perfekt väder för en mysig ridtur så nu sticker jag och Kingen iväg :d


God natt!

Nu är det godnatt fredag och vila upp för i morgon. Ska börja dagen med att hjälpa pappa och så på folkracebanan och sen får jag köra till stallet och fixa deras mat. Kanske tar en runda på min lilla älskling också ;)
När jag kommer hem ska jag träffa Andre och antagligen kommer han vilja dricka Pepsin han inte fick idag, men det tar vi då ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och försöker klara mitt spel på mobilen igen eftersom älskling tog bort allt igen när jag precis klarat det för andra gången. Nu går vi in på tredje omgången, god natt allihopa! :D

Dryg fredag

Fram tills nu har min fredag varit jättemysig som sagt men nu blev allt som var planerat inte som det skulle. Klockan börjar bli "mycket" och det är snart inte riktigt lönt att göra något. Roligt när ens fredag blir dryg helt oväntat.

Jaja, nu ska jag göra det bästa av situationen och gå ut med en kompis lite och hoppas på det bästa. Ha en skön kväll alla!


Det luktar sommar ute och man kan vara ute...

Det luktar sommar ute och man kan vara ute i bara linne utan att frysa, är det inte underbart? :d Nu ska jag hjälpa till med maten hemma. Det blir grillat, underbart det med. Vad gör alla andra den här fredagskvällen?


Det börjar ju bra åtminstone

Lyckades glömma blogga igår när jag väl lovat att jag skulle det, förlåt igen.

De senaste dagarna har vädret hos oss varit helt fantastiskt! Äntligen säger jag bara. Det är inte särskillt roligt att läsa andra bloggar som går runt i shorts och klagar på värmen när den inte har kommit till oss ännu men nu är vi också med i leken :D

Så nu ska jag inte sitta här och skriva om det fina vädret, nu ska jag ut i det fina vädret, hej så länge :)


Jag ska bättra mig!

Ännu en gång har jag varit sämst på att uppdatera här. Men ska vi säga såhär att jag försöker uppdatera minst en gång om dagen så blir alla nöjda? :)

Just nu sitter jag i soffan med Oscars laptop men ska snart sova. Måste vara utvilad imorgon då det är muntliga nationella i spanska direkt på morgonen. Idag fick vi veta vårt resultat på mattenationella, första delen då. Är sådär nöjd, det kunde ju gått sämre om man säger så :)

Längre än såhär blir inte inlägget idag, ska gå upp och ta ut linserna, ta bort sminket och borsta tänderna för att sen hoppa i min mysiga pyjamas och sova. Och förresten, tack ni högre makter för det fina vädret idag vi hoppas på mer sånt!


Programmet presenteras av...


Hur sugen blir man inte på oboy av att höra det?

Hos Andre

Som jag sa, det här en sån mysdag när man ska va med den man älskar och bara ta det lugnt, se film och sånt. Det är precis vad jag ska göra idag. Sitter just nu vid älsklings dator medans han, ja jag har ingen aning om var han är.
Nyss såg vi Alvin and the chipmunks 2, dom är så söta och med tjejer dessutom, sötnosar :) När den kommit hem ska vi nog se The Duchess också, såg den på reklam idag och blev lite sugen på den, aldrig sett den förut så får hoppas att den är bra. Någon som sett den?

8 maj nu ja :)

Igår hade jag och Andre varit tillsammans i 14 månader, grattis till oss :)<3

Som sagt, imorse vaknade jag av att regnet smattrade mot rutan. Lyckligtvis har det slutat nu och resten av morgonen har jag spenderat med att frysa. Idag är en sån skit dag då man egentligen ska ligga i sängen och mysa med den man älskar hela dagen, se film och bara va allmänt sega. Får se hur det blir med det ;)

Om exakt en vecka är det folkrace tävling igen. Hade egentligen inte tänkt köra alls men när jag fick reda på att jag just nu leder klubbmästerskapet och måste ju göra mitt bästa för att inte mista den ledningen och därför delar jag bil med min kära bror på lördag på välabanan, kom dit och kolla vet jag? :D

Att vakna upp till ljudet av regn, mysigt...

Att vakna upp till ljudet av regn, mysigt...


God morgon, men stund sen jag skrev här o...

God morgon, men stund sen jag skrev här och det ber jag om ursäkt för. Har helt enkelt inte orkat. Vi är nu inne i maj månad och när man tittar ut, vad ser man? Jävla höstväder! Man blir så trött, förra året vid den här tiden låg vi på fotbollsplanen och solade i shorts och linne, till och med ballerina skor. Tråkigt... :(


1:a maj

Valborg igår var supermysigt. Satt ute rätt länge tills vi tjejer började frysa och då tog vi med oss alla in. Då startade kriget om vilken låt vi skulle ha igång, tror att vi bytade mnst en gång i minuten och fick höra hiflåten ungefär 10 gånger ;)

Extra mysigt blev det när Jimmy och Anna kom med gitarren och började spela och sjunga. Fett synd att ingen av dom gick vidare i Idol, sjukt duktiga båda två.

Ojuste! En kille från lilla Kattarp va med i Talang igår och hans lilla grupp gick vidare. Grattis Emil!
Nu ska jag tillfredställa mitt galna oboy behov! Har nog aldrig varit såhär sugen på oboy..


RSS 2.0