ForHair.se

Back in school

Sitter här i skolan igen. Tåget va inställt i morse så kom lite sent idag. Just nu är det engelska, lektionen har inte börjat än så passade på att blogga lite ;) är helt galet trött idag så blir sova när jag kommer hem. Men nu börjar lektionen, puss <3

Mobilbloggar vidare :)

Nu när jag kommit på att detta funkar är det ju jättesoft. Behöver inte ens starta datorn för att slänga in ett inlägg ;) Älskling är hos mig nu, vi ligger och ser film men tråkig som jag är somnar jag bara hela tiden, haha. Nu ska jag pussa min älskling, och när han går är det dags att sova så vi hörs imorgon :)<3

Hemma

Kom nyss hem från skolan. Vilket jävla väder! Känner mig helt insnöad, kanske inte är så konstigt när man kommer in och är helt vit. Ska snart ta och dammsuga lite och efter maten blir det en lång varm dusch. Myspys, hörs senare bloggläsare :d<3

Skulle bara testa

Haha, sitter på min svenska lektion och skulle bara se om det gick att blogga från mobilen. Ska bara se om det går att publicera sen är allt fixat ju :d Har en lång dag idag men hoppas på att få sluta tidigare. Ska hjälpa mamma lite där hemma idag och sen ska mest softa och testa hårinpackningen pappa förhoppningsvis köper till mig. Lägger upp en bild på den när jag kommer hem :) Ska se om detta funkar nu, puss så länge <3

Broders dator!

Sitter just nu på min brors dator medans han och Andre spelar PS2. Jag ska också va med sen, men då blir det galna bilspel ist för skjutspel! Mohahaha
Vi ska se filmen som går på fyran halv tio sen, den med fantastic four? Hoppas att jag inte somnar ;)
Imorgon blir det en tur till Familia med pappa och köpa present till  mamma. Alla fyller ju år nu, varför är det så? Alla pengar bara försvinner! ;o
Men nej, nu är det bilspel som gäller!

I'm back!

Eller något i den stilen. Inte skrivit här på ett bra tag. Ber om ursäkt för det.
Har nyss kommit hem från väla. Blev bara lite småköp, present till Rebecka, penna till mamma och mascara till mig.

Min nya mascara, slängde den gamla. Skönt faktiskt!
Va ju på bio i veckan. Såg farsan, den va myket bättre än jag trodde. Tack för det gymnasiereklam!
Är med min älskling atm så ska väl pussa lite på honom nu. Vi hörs senare.
Puss <3

Tack :)



Vi tackar och bugar, blir Farsan på torsdag då!

Hemsk morgon..

Vaknade 20 i sex av en mardröm. En sån dröm som bara fortsätter ni vet? Så fort an blundar.. Så jag bestämde mig för att gå upp. Hemska människor "förföljde" mig. Skit morgon. Nu ska jag ner och äta frukost, kanske. Det är helt mörkt där nere. Gillar inte mörker när jag är rädd. Ska iaf till tåget om 20 minuter. Borde ner nu. Som jag svammlar. Förlåt. Hejdå!

Sovmorgon, guds bästa uppfinning

Okej, jag tror inte på gud. Men jag gillar sovmorgon :D
Duschat och satt på mig dagens kläder. Ska ner och äta frukost nu och sen ska jag sminka mig lite.¨
Andre ska vänta på mig i stan idag och sen åker vi tillsammans hem till mig och äter middag. Han har även lovat mig att få se Alvin och gänget.  Han ville se tvåan men jag har aldrig sett ettan så får bli den först.
Nu är det frukost som gäller. Hörs när jag kommer hem från skolan igen!

I'm hooomee

Haha, låter som något man säger till sin man när man kommer hem från jobbet. Men är iaf hemma från alex nu. Stannade ju lite längre än vad jag trodde men vågade inte duscha idag. Blev instängd på toan innan med en spindel. Min största fobi. Lycka. Så blir duschen imorgon eftersom jag har sovmorgon. Riktigt skönt att ta det lugnt fastän man har skolan.
Är riktigt trött ikväll så ska kolla runt en stund till på datan sen bler det fantome sängen! 6 veckor kvar till sportlovet..
Vi hörs imorgon bloggläsare! :)

Yeeey me!


Jag just nu, otrolig snygg. Absolut
Klarat mig igenom hela skoldagen. Sitter här och väntar på att Alex ska bestämma sig hur hon vill ha det. Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag överlevde hela skoldagen. Imorgon lär däremot bli lätt. Börjar klockan 12 och ska ha två lektioner innan jag slutar vid två igen. Tacka vet jag halvdagar!
I vilket fall så ska jag.. Ja. Träffa alex kanske? Haha, hörs senare :)


God natt!

Haft en myspys söndag trots allt :) Satt och snackade i flera timmar med Titti. Mycket mys.
Fortfarande opepp på skolan. Men har ju älsklings tröja som stöd. Tack! ♥
Kanske ska träffa alex imorgon efter skolan. Hitta på något med henne, knas som vanligt antagligen. Sist jag va med henne slutade det med att vi nästan sprang, fortfarande helt blöta, till tåget efter att ha suttit i en badtunna i tre timmar. (Observera att det va snö ute då också och fler minus grader ute xd)
Aja, ska kolla lite snabbt igen och sen starta en film. Mycket enklare att somna då! :)
Hörs imorgon, pusspuss!
Titti tyckte inte alls att det va kul att vara med på bild, men här är hon! Lite iaf.. ;)

Ett sent inlägg (7/1)

I torsdag var jag på bio med älskling, jill och marcus.
Såg

Tyckte att filmen va bra men hade hägre förväntingar på den eftersom jag hört så många säga att den är jättebra. Men mysigt hade vi iaf, åt först på max. Pommes och glass, bäst! Hade ovanligtvis med min kamera så tog lite bilder.
Här en mongo bild på älskling och marcus, dom sitter och kollar reklamen på tvappareten ;)

Och lilla söta Jill :)


Andre och jag firade ju 10 månader då, tack för en bra dag! <3

Skitsöndag..

Söndag. Sista lediga dagen. Vill nästan gråta. Vilken sorg för oss ungdomar. Sitter här på mitt rum och känner mig så otroligt seg. Ska ju träffa Titti idag. Vet inte var, när osv. Det fixar sig :) Hade så sjukt svårt att somna igår. Låg och oroade mig, tänkte på det värsta som skulle kunna hända osv. Sen fattar jag inte ens att folk orkar hålla på. Ja skitsamma. Massa oförståeligt babbel.

Jag är så ledsen just nu

Imorgon är absolut sista dagen innan helvetet börjar igen. Fan vad jag är opepp.. Till på köpet har jag en blåsa på insidan av läppen som tänderna fastnar i hela tiden. Nog att den kommer försvinna då? :o
Har iaf varit med älskling hela dagen. Bara tagit det lugnt och myst. Ska träffa Titti imorgon, så sjukt länge sen vi gjorde något tillsammans! Så nu ska jag sova eller något så att jag är utvilad ;)
Pusspuss <3

God morgon

.. är ju lite fel att säga eftersom jag faktiskt varit vaken en stund. Somnade faktiskt realtivit tidigt igår. Tur är väl det, snart dags för skolhelvetet igen. Så sjukt opepp på det! Men har ju inget val.
Tänkte att jag skulle hinna duscha nu oc vara helt klar när älskling vaknar. Ska hem till honom och ta det lugnt idag. Myspys :) 
Nej, duschen kallar! 
Pusspuss <3 

Inte helt hundra..

Som sagt, mår inte helt hundra atm. Kanske beror på sömnbrist? Blir väkt varenda morgon och kan INTE somna på kvällarna. Så extremt jobbigt.
Tänkte gå och sova snart, eller ja. Börjar läsa andra boken i serien. Läste ut systrar i jeans igår. Säkert fjärde gången jag läser den serien. Haha..
Såg Lets dance idag. Kan nog bli en bra säsong, även om jag och de flesta andra har andra åsikter. Men jg tycker ändå att jag har rätt. Så det så.
God natt nu bloggen!

Gaaaarghh!

Så sjukt trött på denna dagen nu. Hade det inte varit för att jag är helt klarvaken skulle jag gått och lagt mig nu. Bara för att få ett slut på detta. Vill inte sitta och glo in i datorn längre, vill inte sitta och glo i tvn mer heller. Ute är det så kallt att man bara vill gräva en grop och gömma sig.
Ta mig härifrån. Jag vill ha värme och mycket mindre kläder.
Tror jag går ut en sväng, fryser röven av mig en stund och bara försvinner ett tag.
Tjingeling.

I´ve been thinking..

Varför låter vi våra förhållande komma emellan vänskap? Varför väljer vi att ta våra pojkvänner/flickvänner framför alla våra vänner? Även dom som verkligen är ens bästa vänner? Nej, jag vet att alla inte gör så men jag et att det händer. Jag gör det. En av mina bästa vänner gör det.
Jag vet hur irriterande det är, varför gör jag det då? Man tänker inte på det just då. För att vi är så jävla kassa. Tror att alla stannar ändå. För att de är våra vänner. Men vad ska vi göra om dom inte gör det? Vad gör vi då när vi har bråkat med killen, när vi inte har någon att gå till? Vi står där ensamma utan någon att vända oss till. Vad gör vi då? Jo, vi skyller på vännen som inte stannat när det egentligen är vårt eget fel. Vårt eget jävla fel. Med detta inlägget vill jag nog mest säga att jag saknar mina vänner. Vad hände med allt vi brukade göra och vad hände med allt vi sa till varandra? Hur kan vi ha blivit så dåliga? Fan..
Haha, aldrig normala. Blond och så jävla dum!

Vi gick aslångt den dagen, räddade en ko gjorde vi också ;p

Smygpremiär på Twilight, <3

Oh vad jag kommer ihåg den dagen, dagen innan du åkte till Österrike,
Titti <3 Emma


Bästa dagen på hela lovet!

Suttit hemma i mitt hus hela dagen. Tänkte att ja! Idag ska jag göra något roligt, lovet slutar ju snart? In my ass.. -.- Suttit här, sett halva sex and the city filmen, tvättat, jaa...  Mycket bra dag.
Hejdå.

Jaa...

Vill mest säga att jag älskar mitt liv. Så jävla underbart! Tack till alla som är medverkande :D

Zero uppdatering.. o.o

Inte skrivit på ett tag nu. Kan beror på spelet Rebecka introducerat migför. Glömde helt bort bloggvärlden och började nörda o.o Kommit till lvl 28 på två dagar! Jag känner mig så duktig (a)
Iaf så har jag läst igenom alla bloggar och tänkte bara slänga in ett inlägg :) Börjar faktiskt bli lite trött nu, och kall. Det har börjat bli väldigt kallt på mitt rum på senaste  tiden, ändå viridt upp elementet till max för att inte frysa sönder.. Jävla skit hus.
Whatever, vi hörs :)
Spelet jag spelar, fast detta är taget från Rebeckas gubbe. Gullig hjälpreda va? ;)

Första dagen på nya året avklarat!

Haft en jättemysig dag med älsklingen idag. Fläskat i oss massa skit och bara tagit det lugnt. Vi har även skapat ett nyårslöfte, tillsammans. Inte längre bråka om små saker, överreagera på såna små och onödiga saker :) Bra vi är!

Orkar inte skriva mer idag. Skriver mer imorgon :)
Puss <3

2010!

Nytt år, äntligen.
Jag hade en fett mysig nyår. Åt middag med älskling och hans familj. Satt och såg tv, pratade skrattade och ade allmänt kul. Sen gick vi ut, blev nästan dödade av alla smällare och bästqa kyssen någonsin på tolvslaget. Gud vad vi hade det bra. Jag är så lycklig. Kom igen nu alla, nu gör vi 2010 till det bästa någonsin!

RSS 2.0