ForHair.se

Bloggar en annan dag..

mår så jävla dåligt, näsan bara rinner och jag har helt ont i min röda stackars näsa. Detta suger, bloggar mer en annan dag... :(

Btw..

Har skrivit över 200 hundra inlägg här nu!

Haha, skrattretande..

Jag måste vara bästa bloggaren asså.. Bloggar ungefär en gång i veckan. Man har ju för tusan inte tid, skolan tar all tid man har. Har faktiskt lov och ändå sitter jag och oroar mig för skolan.. Skitskola.

Annars är allt toppen men hinner inte skriva mer nu. Ha det bäst allihopa så hörs vi snart igen!

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Länge sen jag skrev nu, har helt enkelt haft för mycket att göra. Har nyss duschat, ska snart sätta på mig en svart klänning, sminka mig lite. Ska fira med min älskling idag. Han kommer hit och jag ska laga mat till honom. Lite nervös är jag, tänk om det inte blir gott? Då får vi äta mackor ;) Har förberett en förrätt och efterrätt och om ungefär en timme ska vi börja med huvudrätten. Jag har dukat fint och ja, känner mig faktiskt rätt redo för det här, trots nervositeten.

Köpte en present för ett tag sen också. Den har jag slagit in och nu ligger den och väntar på att öppnas. Hoppas att vi får en riktigt mysig dag här idag och alla som ska fira med någon också får det. Alla som sitter ensam idag, va inte ledsna. Nästa år har ni också någon! :)

Nej, nu får jag sätta lite fart! :)<3

Hemma igen !

Nu väntar en hel hög med läxor. Tänkte att om jag jobbar nu kan jag ta det lite lugnare nästa vecka. Har gjort lite mattetal och ska skriva historia nu sen blir det lite engelska och efter det ska jag ta det lugnt ett tag innan farmor&farfar kommer.
Nu vänta jobb, hörs sen!

God dag :)

Lyckades inte få in några extra timmar och nu sitter jag och plågas i skolan. Blir inget annat än plugg när jag kommer hem idag. Inte så jul eftersom det är fredag men vad gör man inte? Farmor&farfar kommer till vårt hus ikväll för middag. Blir säkert trevligt, nu ska jag anstränga mig lite så vi hörs lite senare :) ciao <3

Längre dygn?

Kan inte någon, snälla, ge mig lite fler timmar på veckornas dygn. Hinner inte med allt jag vill och borde göra. Gå i skolan, träffa nära och kära, äta, plugga, sova och kanske gör något annat ibland också? Idag har jag varit lite dålig och prioriterat min käraste istället för skolan. Trots fredag imorgon ska jag göra en del uppgifter sen blir det en plugg fri lördag för att göra ett sista ryck på söndag. Önska mig lycka till? :) måste ta igen lite sömn nu, god natt! <3

Sov gott

Gott natt och sov så gott, nu är det sängen för min del!

Hejdå förkylning!

Gjort ett försök att duscha bort min förkylning, det gick väl sådär? Känner mig iaf inte lika orfäsch som innan. Så om tågen går så ska jag till skolan  imorgon och försöka ta mig igenom en skoldag.
Nu ska jag pussas lite till, ciao!

Jag älskar dig!Litet tjafs och älskling gör denna under tiden jag duschar, du är bäst älskling! <3

Dålig vecka kanske?

Varit sjuk hela veckan, eller ja. Halva. Tagit det lugnt hela tiden, bara tittat på tv och ätit skit. Haha, ibland får man unna sig och speciellt när man är sjuk ;) men imorgon blir det faktiskt en tur till skolan, om tågen nu går, Idiotväder.

Grattis mamma!

... ja precis. Min kära mor fyller 42 år idag. Grattis mamma, jag älskar dig! <3

Sjuk :(

Sitter hemma i soffan och kollar tv. Av någon anledning har jag fått världens förkylning så blev ingen skola idag. Pga inställd lektion skulle jag inte behövt åka till skolan imorgon heller, men nej. Då bestämmer sig matteläraren för att jag måste dit eftersom jag inte va där idag. Idiotiskt... Ska försätta sitta här tycka synd om mig själv :( Puss <3

RSS 2.0