ForHair.se

Träning!

Blev inte så mycket mer bloggning, kan ju säga utan att ljuga att jag inte har blivit mycket piggare och att det kan bero på det, hihi.

Nyss ätit middag och guuuud vad det var gott. Duktig mamma jag har :) Ska ta och byta lite kläder nu och göra mig i ordning för träningen med hästen ikväll. Första träningen sen i sommras, ska faktiskt bli riktigt roligt. Får dock se hur bra min häst sköter sig, han har lite problem med att gå i vatten, haha. Blir säkert bra.

Vi hörs senare! 


 


Zzzzzzzzz

Inte direkt piggare idag. Tänkte mest säga godmorgon och sådär. Skriver ett bättre inlägg när jag inte längre kämpar med att hålla ögonen öppna...

Såå tröööött

Lägger mig i sängen och sover nu. Måste orkar med onsdagen också, hihi. Verkligen helt slut nu, heja mig!

Tisdagen i stora drag

Stor chock att jag började dagen med skolan. Hade faktiskt sovmorgon idag och ändå var jag preciiis lika trött när jag skulle gå upp i morse. Känns lite som om det inte spelar någon roll hur mycekt man sover, man är ändå lika trött när man vaknar.

Gick hem till granne efter skolan. Ska var husvakt onsdag-lördag, rätt mysigt med hus för sig själv, haha. Nej men det är klart man ställer upp! Blir säkert jättebra skulle jag gissa.

Om ett tag ska jag cykla upp till Hasslarp och ta bussen in till stan för ikväll är det nämligen ett nytt Zumba pass som gäller. Så jäkla roligt. Tycker verkligen att det är jättesynd att gymkortet tar slut om en vecka. Har haft riktigt roligt och det känns så skönt att träna lite. Får börja ta hästarna på allvar igen så jag inte tappar allt igen.


Hååålaaa

 

Sitter i korridoren helt ensam efter som alla andra har lektion men lilla emma har håla. Inte så roligt som det låter kanske, speciellt inte eftersom jag tillbringade den första halvtimmen med att få internet att funka. Kan inte direkt påstå att det gick så bra..

Efter skolan idag ska jag till stallet med modern min igen. Måste ju komma igång lite nu eftersom det är träning på onsdag. Ska bli sjukt roligt att träna faktiskt. Känns som om man får mycket mer gjort då. Synd bara att alla vägar och ridställen är helt förstörda nu när alla snö&is smälter. Finns inte direkt någonstans att ta vägen när man vill rida.. ;s Får se hur det löser sig senare. Just nu sitter jag bara och längtar efter det här:

Sommar!



Resultatet

Bilden är dock inte helt bra. Det ser inte riiiktigt ut så, men ja, ett litet smakprov då? :)


Addicted

Hur svängig är inte den här låten? Dansat till den på Zumban och guuuud vad den svänger!


Drar till gymmet nu!

Vi hörs efteråt. Ska försöka fixa en bra bild på håret också men har en riktigt dålig hårdag :( får se om det blir bättre efter duschen senare.

Måste sätta fart nu, vi hörs efter!

Redhead

I did it! Efter en massa om och men är håret faktiskt rött. Är riktigt nöjd med resultatet, hihi. Tack till fina flickor som hjälpte mig och hela tiden kom med stöttande ord som "det blir bra" "det kan inte bli sååå fult?" osv. Ni är guld! <3

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och sova. Imorgon sticker jag iväg till gymmet så ni får se bilder på håret efteråt. Sov gott!

Lördag, älskade lördag

Så skönt att kunna sova tills jag vaknade av att inte vara trött längre. Verkligen, älskade lördag!

Håller just nu på att göra mig i ordning för att åka ut till stallet och motionera lite hästar tillsammans med mammsen nu. Sen blir det bara snabbt hem och duscha lite snabbt innan jag tar tåget in till stan. Ska hem till Louise tillsammans med Rebecka och hitta på lite bus, hihi.

Ikväll får jag kanske ta och träffa min pojkvän också, får se hur det blir med det. Nu måste jag dock skynda mig ner och slänga i mig lite frukost innan mamma kör utan mig.

Titta noga nu, nästa gång ni ser mig, ser det inte ut såhär ;)


Mobilblogg- sitter på dagens sista lektion...

Mobilblogg- sitter på dagens sista lektion. Om en halvtimme är det äntligen helg och gud vad den är efterlängtad. Längesen jag var såhär trött. Inte det minsta roligt. Därav den dåliga uppdateringen, orkar inte ta mig tid att skriva ett inlägg. Men vi hörs mer när jag kommer hem, ciao!


Vardagen i stora drag

Har inte riktigt orkat med att att blogga något. Har haft fullt upp i stort sätt hela dagen och nu är jag verkligen helt slut i hela kroppen.

Skolan var faktiskt rätt lugn idag. Avslutade dagen med idrott som var galet seg däremot. Efter skolan drog vi ner till stan och guuuud vad jag vill shoppa! Hittar alltid så mycket man bara vill haaaa när man inte har några pengar. Mycket irriterande faktiskt :(

Vid sex tiden drog vi bort till gymmet för moviedance. Sjukt roligt, haha. Men det var riktigt riktigt jobbigt, blev riktigt varm och trött i precis i hela kroppen. Hade faktiskt varit roligt att göra om det, men tror inte att jag hinner göra det innan kortet tar slut :( kommer sakna det riktigt mycket, konstigt nog, haha.

En av låtarna vi dansade till, så jävla grymt, haha.


Choklad

Efter en lång och mycket dryg dag får jag väl unna mig lite onyttigt? Rörde ihop en chokladsmet. Ungefär som en kladdkakesmet bara det att man äter upp smeten innan man sätter in den i ugnen. Bra va?

Och visst ser det mumsigt ut? ;)


God morgon tisdag

Uppe med tuppen idag också, haha. Nej men, det blir väl så när man har plikten som kallar varje morgon, fem dagar i veckan. Som det är just nu skulle jag tycka att det varit rätt skönt att hoppa av och skita i det här nu, för gymnasiet är faktiskt frivilligt! Men antagligen skulle jag ångra mig senare i livet då. Lika bra att ha det gjort isf, haha.

Efter skolan idag är det fortfarande lite oklar om jag ska ut till hästarna och frysa röven av mig idag igen eller om det blir att gå hem till Leida och vara med en stund på pysselkvällen för att träffa Titti. Kan ju säga att jag faktiskt har en favorit..

Vi får se vad som händer senare idag. Bjuder på en stilig självporträttsbild till, måste ju träna lite grann, hehe.


WIHOOOO!

Coyote Ugly på kanal nio! Wihooooooo :)


Omg, whaat?!

Så sjukt opepp på att stanna här till halv fyra... Vill bara hem och lägga mig i min varma säng igen. Saknar dig! haha

Var nyss på dagens nästsista lektion, Fotografisk bild A för min del. Var nog på lektionen i ungefär en kvart innan vi fick gå igen. Fick reda på att vi ska ta självporträtt som vid påsklovet ska vara med på en utställningen på Dunkers här i Helsingborg. Måste bara säga, guuuud vad läskigt! Tycker inte om att se bilder på mig själv och gillar absolut inte att andra ska se bilder på mig på offentliga platser. Rätt läskigt, haha.

Men vad säger ni, det kommer väl gå bra? ;)


Skolstart

Idag är det första skoldagen på lovet och jag är ungefär såhär pepp ......

Inte alls alltså. Jobbigast var nog att inte kunna somna igår, var verkligen jättejobbigt att ligga där och bara räkna ner timmar tills man måste gå upp. Men jag klarade det ! Sitter nu här helt förberedd för skolan, ska bara slänga i mig lite frukost också innan jag drar.

Känner att jag måste gå lite tidigare idag än annars, har haft värsta isbana ute på gatorna nu i två dagar och antar att det inte är bättre idag. Så nu ska jag hoppa ner i köket och sen halka iväg till tåget. Hörs senare!

Idag gör jag mig klar med den här låten, så bra!


Yeeeees!

Boken är utläst och recesnion är klaaaaar! Lycka till max, haha

Hemska tanke...

God dagens allihopa, allt bra idag? :)

Satt här och tänkte på att det är skola imorgon, inte alls roligt. Det har varit så otroligt skönt med jullov och jag är inte det minsta sugen på att gå tillbaka till skolan nu. Speciellt inte eftersom vårt nya schema ser hemskt ut. Verkligen. Eller vad säger ni?


God natt!

Nu säger herr och fru bäver god natt till alla som läser, sov gott!


Bruno Mars

Hur länge som helst har Andre tjatat på mig om hur bra den här låten är och att jag måste lyssna på den men jag har inte riktigt tagit mig tid att göra det. Nu när en kompis länkade låten på youtube (visste inte att det var den) och jag äntligen hörde den blev jag helt chockad över hur bra den faktiskt är. Så ja älskling, du har för en gångs skull rätt ;)


17 again

Satte mig i soffan och tog det lugnt ett tag när jag såg att 17 again skulle visas. Hur gullig är inte den filmen, helt ärligt? Sen skadar det väl inte att Zac Efron är snygg också, haha.


Lördag

Nej, nu har jag blivit dålig på det här igen. Kan hoppas att det blir bättre när skoan börjar igen och man kommer in i alla rutiner igen. Som att tillexempel inte försova sig... Ledsen flickor för att jag missade träningen, men så kan det gå ibland tyvärr.

Vad har hänt under de här dagarna då? I torsdags åkte jag och fixade mina naglar. Hade fortfarande julnaglar så det var rätt skönt att få det gjort. Senare på kvällen åkte vi på middag hos farmor&farfar. Träffade en del av pappas kusiner, mycket trevligt. Där emellan träffade jag älskade pojken en stund också. Myspys.

Igår firade jag och Andre 22 månader tillsammans. Tanken var att vi skulle in till stan och äta för att sen kolla bio, Tron Legacy 3D. Blev dock lite missöden så det ställde vi in, haha. Var hemma och såg Let's Dance tillsammans istället. Sen sov Andre här så jag får väl skylla på honom för att jag missade träningen, haha.

Ska mysa lite till nu, ha det så bra!

En bild på mina nya naglar, hihi.


Onsdag

Blir inte så mycket bloggande. Men jag har faktiskt mina anledningar! Det blir så tidiga morgnar nu när jag har hela dagen bokad så hinner inte blogga på morgonen och sen har jag ingen tillgång till internet under dagen och så kommer man hem senare på kvällen och då känns det knappt lönt, haha.

Började iaf dfagen med att åka till farmor&farfar och hjälpa till med städningen och sen drog jag ner till stan och mötte upp Rebecka. Satte oss och åt thaibox innan Zumban. Kanske inte det smartaste, haha. Men Zumban var riktigt rolig, men jobbig! 

Just nu sitter jag och väntar på att Anna ska duscha klart, sen drar jag, Rebecka och Anna hem till Rebecka för lite filmtittande, myspys. Sålänge lyssnar jag på världens finaste låt om och om igen, haha. Enjoy! 

 


Myspys

Allt myspys med min fina älskling gör att jag inte orkar blogga. Har inte fått något vettigt gjort på flera dagar så imorgon är det väl dags. Ska hem till farmor&farfar och hjälpa till igen. Sticker in till stan och möter upp Rebecka där. Tänkte att vi skulle promenera runt lite innan zumban imorgon. Galet galet ;o

Måste säga att jag är lite nervös inför imorgon eftersom det är första gången och allt det där. Men förhoppningsvis går det bra och jag kommer överleva, haha.

Ska se till att läsa ut boken till engelskan nu i dom närmsta dagarna också. Blir stenhård läsning, varje kväll och ibland på dagarna också. Roligt att ha plugg att göra över lovet liksom, naaat... Tar tag i det med en gång så vi hörs imorgon igen. Ciao!




Ser det svårt ut? ;s


God natt!

Nu ska jag och älsklingen sova, god natt allihopa. Vi hörs imorgon ;)

Dålig uppdatering

Orkade inte blogga något igår. Ibland har man såna dagar också.

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Är relativit hungrig  nu efter att ha varit i stallet med mamma hela förmiddagen. Blev dock ingen ridning pga all isen. Glashalt överallt ju..

Släppte löst alla tre hästarna inne i ridhallen och de var faktiskt otroligt pigga på det, haha. Min häst är galnast av allihop. Inte så konstigt med tanke på att de inte kan röra sig i hagarna :/

Jävla vinter...

Bloggarna på fortet

Nu jävlar smäller det, bloggarna intar fortet! Ska bli riktigt roligt att se, hihi


Tio i fem

Måste säga att Ivanhoe var en mycket bra film. Hade inte förväntat mig det alls faktiskt, men det är en bra sak!

Håller just nu på att laga lite mat till oss här i lägenheten. Mormor var otroligt snäll och gav oss två köttbitar och sås som redan var gjord. Det enda vi behövde göra var att koka lite potatis. Men idag kände vi oss lite busiga och skar potatisarna i klyfor och steker dom i ugnen istället, mums. Lite lördagsbus en sån här seg dag.

Sen blir det att ladda för fångarna på fortet, blogglaget i kväll och jag ska sitta och heja som en dåre hela avsnittet. Trogen bloggläsare som jag är, hihi.

Hoppas ni alla har en otroligt bra lördagskväll, ta det lite lugnt med festandet, fick ni inte nog av det igår? ;)

Ivanhoe

En tradtion för många skulle jag gissa, att se Ivanhoe på nyårsdagen. Själv har jag aldrig sett hela filmen men tänkte fördriva en del av dagen med att faktiskt göra det. Hörs efteråt!


1:a Januari 2011

Hallå januari, long time no see. Nytt år nu och jag längtar bara till varmare tider!

Hoppas att alla hade roligt igår och firade det nya året med folk ni tycker om och sådär. Det är väl ändå de det handlar om?

Idag är jobbedag för min del så det blir väl mest ligga på soffan och glo på tv:n. Ska se Ivanhoe tillsammans snart och sen blir det Fångarna på fortet och Mamma Mia. Man måste väl underhålla sig med något på nyårsdagen?

Min åsikt om nyårsdagen atm, haha


Happy New Year!

Gott nytt år gott folk!


RSS 2.0