ForHair.se

Plugg och veterinär

Precis gjort klart en engelska läxa. Tog en massa tid, satt och halv tittade på tv:n samtidigt. Inte så bra, fy skäms Emma.. Men den är gjord nu iaf och det är väl det som är det viktigaste?
Har haft en relativit lugn dag idag faktiskt. Väldigt kort skoldag pga sjuklärare. Slutade halv tolv, så skönt :) Mycket tid kvar på dagen så jag och Rebecka ner på stan för att kolla på stövlar till mig, hittade ett par ursnygga stövlar på Håkansson´s. Lägger upp en bild på dom senare. Därefter tog jag med älsklings Bekz till Espressohouse där jag köpte en vanilla latte medans Rebecka körde på en varm choklad. Supermysigt. Tack för ännu en bra dag!
När jag väl kom hem gjorde mamma pannkakor till mig och berättade en lite tråkig sak. Eller, en mycket tråkig sak. Vår lilla gulliga hund Saga har problem med sitt öga igen. Så ska åka med mamma till veterinären om ett tag. Så inte roligt. Måste väl opereras och massa skit igen. För er som inte vet är detta ungefär tredje gången på ett år hennes öga gör såhär. Jättetrist och så synd om vår älskling.
Vi hörs läsare, jag ska pussa hunden lite nu.
Pusspuss <3
                                                  I love you!


Kärlek!

Rätt lugn dag trots allt. Pluggat på spanskan och imorgon har vi kort skoldag så då hinner jag med engelskan. Skönt. Ska ner till stan med Rebecka efter skolan imorgon och titta på stövlar. Riktigt sugen på ett par stövlar nu! Eftersom skolan slutar halv tolv imorgon är det väldigt passande dag. Efter det får jag ta tag i pluggandet.
Hoppas på att få stanna hemma i helgen och mysa med mina flickor. Ta igen sig efter dessa stressiga veckor och bara slappa.
Gud vad jag längtar till helgen. Vad ska alla andra göra? :)

Och ett stort tack till älskling, du betyder världen för mig! <3

Tisdagmorgon

Allmänt seg idag. Ska snart gå iväg till tåget med Rebecka och Andre. Tänkte bara skriva lite först.
Känns som om jag får ännu en stressig vecka nu. Massor att göra i skolan helst plötsligt, men jag har bara väntat på det i stort sätt. Det gör det inte roligare direkt. Samtidigt som jag måste försöka hinna med att laga bilen som helst ska vara klar till nästa lördag. Tur att jag har en pappa och bror som hjälper till..
Så idag blir det en massa plugg först för att sen försöka hinna med att fixa med bilen. Ibland vill man bara klona sig...
Jag vill klara skolan, men livet utanför skolan blir ju bara skit snart xd haha, här sitter jag och tycker synd om mig. Patetiskt..

Mobiler...

Skärmen på min mobil har ju gått sönder. Tålde inte riktigt att jag tappade den i marken.. Så mamma va och skulle låsa upp en mobil som va låst till Telia. Men självklart funkar inte mitt kort i den iaf? Så nu blir det att jag få ta moppen upp till lantan igen och se om dom kan göra något åt det. Senare blir det till klubben med pappa och Oscar och äta rulltårta, Rebecka ska också följa med. Alla går att muta med rulltårta. Fick ett smakprov här hemma, god va den. Duktig du är kära mor!
Nu pyser jag iväg, hörs senare.
Pusselipuss <3


Skolan, igen

Inlägg från skolan igen. Precis haft matte och ska snart springa bort till svenskan som börjar om tio minuter. Allmänt trött och seg idag, extremt svårt att gå upp i morse. Helt svart och ösregn, inte så peppande. Ikväll ska jag nog med pappa och bror till klubben. Pga oscars rullning i lördags måste han ju bjuda på rulltårta och det vill man ju inte missa! Får nog ta med lite engelska, spanska och historia dit så att jag inte blir efter i skolan.
Men nu måste jag springa bort till skåpen och hämta böcker, vi hörs
Pusspuss <3

Yes!

Nu är allt med dator klart :d Jättestort tack till Philip som hjälpt mig fixa allt!
Som det är nu är jag jättenöjd med datorn så det känns super ;)
Ska åka hem med tåget kvart i fyra, sen har jag inga mer planer för dagen. Vad ska alla andra göra denna söndagen? :)
Puss <3

Hos Philip!

Sitter vid Philips data atm, han gör något med mindator som han precis gjort till Windows 7 :d happyface på emma, yesyes :d
nu gnäller philip om att jag har hans dator,
bajbaj så länge :)
PUSS! <3

Gratisbio.se?

Blivit medlem där av någon anledning. Försöker förgäves samla poäng. Går inte så bra xd
Men om ni också blir medlemmar på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=209871 så kanske ni kan hjälpa mig lite?
Tack så mycket, puss puss <3

God morgon

Vaknade nyss av att alarmet ringde. Lagom roligt att det ringer halv tio en söndag. Men det ska bli fett skönt att få detta gjort, längtat som fan! Men är jätteorolig att datorn ska bli mycket långsammare nu. Då kommer jag ju få ryck på den? O.o Hoppas på det bästa. Till på köpet får jag ju träffa Philip igen, trevligttrevligt :) Nu ska jag dra ner och äta frukost. Vi hörs senare, puss puss <3
Här är en dator som nästan ser ut som min

Fredag

Hemma från skolan nu. Eller ja, det har jag varit ett tag. Ska snart pysa iväg och plocka upp Rebecka för tjejkvällen hos Emily. Hoppas på en myskväll nu då. Pluggat lite matte nu för att lära mig minräknaren och fixat en grej med mor men det är inget ni har med att göra :) sitter och halvtittar lite på tv men tänkte lägga på ett lager mascara och göra min iordning lite innan jag pyser iväg. Såå...
Ciao! <3

Frukost

Sivmorgon idag så sitter och äter frukost nu. Flingor ocvh mjölk, ostmacka och päron. Just det, måste säga tack till vår granne som ger oss så goda päron. Idag är det tjejkväll hos Emily, hoppas på att det blir en mysig kväll. Ska försöka ta med mig kameran och fota lite. Ska försöka komma hem relativt tidigt, ska ju köra igen imorgon. Äntligen! Och nu är ju hela bilen blå, inte lika fjolligt. Ska lägga upp bild på den också.
Nu är frukost slut och om jag ska hinna med tåget måste jag gå och göra mig iordning nu.
Vi hörs pusspuss <3

Torsdag idag verkar det som

Jaa.. torsdag idag?
Kickoff igår och jag hade fett skoj, tack tjejer för att ni livade upp min kväll! Göra om något liknande någon gång snart? ;d<3
Skolan idag var meningsfull, not (y) Så jag tog bussen till Väla och gjorde av med lite pengar, ska se om jag orkar lägga upp bilder på mina inköp. Nu har jag målat bilen, äntligen klar med allt! Ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite. Färg överallt, både blå och svart. Jättestiligt. Inte. Sen ska jag träffa min älskling, myspys.
Nej, nu ska jag gå och antifärga mig.
Pusspuss <3

Trötter...

Precis suttit och läst ägg... Inte varit så aktiv någonstans på ett tag. Mycket att stå i, körde i helgen och måste fixa bilen till nästa helg. Hinna med skolan och försöka göra folk glada samtidigt som jag ska hinna träffa alla min sötnosar. Extremt stressig vecka nu faktiskt så ha lite överseende snälla söta?
Vill hinna träffa Philip och fixa med datorn så snabbt som möjligt också, ska bli sjukt nice med lite förändring! Fett synd att jag inte kan träffa Jonte i helgen, suger lite grann ja. Men jag får träffa min älskling iaf, han följer ju förhoppningsvis med till tävling som alla ska önska mig lycka till på?
Va med mamma och red idag så imorgon måste jag måla bilen innan insparksfesten. Nu börjar klockan bli mycket och jag måste hinna med att sova också ju, men först ska jag dricka ett glas saft.
Vi hörs söta läsare <3

Twilight!

Den nya twilight filmen, New Moon kommer ut i november. Gissa vem som kommer va där på premiären och sen den med mina älskade vänner? JAG! Och jag längtar något galet mycket, Sandra visade mig en ny trailer precis. Den är asbra, men den avslöjar ganska mycket. Men har ni redan läst boken kvittar det väl? ;)
Titta och njut!
http://www.twilightsweden.se/2009/09/14/the-twilight-saga-new-moon-tredje-trailern/

Sovmorgon

Sovmorgon idag ja :) Skulle börjat halv nio men första lektionen blev inställd så börjar tio i tio i stället :)
Pluggade lite med Rebecka igår, vi är fan bäst ;)
Nu har jag precis gjort mig i ordning och väntar på att tiden ska gå. Varför är det så att när man går upp tidigt så måste jag alltid stressa för att hinna göra mig iordning på en timme medans jag kan ta det hur lugnt som helst när jag går upp två timmar senare men ändå har en timme att gör mig iordning på? Nu hinner jag dessutom blogga för att jag inte måste gå till tåget förrän om 20 minuter. Sååå irriterande..
Finns fler saker som är irriterande, men tänker inte sitta här och gnälla också. Räcker att mina älskade vänner hör mitt gnäll :) Ni är bäst, det vet ni <3

Aja, nu ska jag se om jag kan fixa något mer. Ähh.. det går ju inte, ser ju redan toppen ut? Eller nej, det gör jag inte. Jätteskabbig är jag, deal with it :d
Ha en bäst dag allihopa!
Pusspuss

Åh! Just det, Patrick Swayze dog inatt. Stor sorg faktiskt.. Dirty dancing är en av mina favoritfilmer och han va ju en grym skådis. Vila i frid stjärnan!
I Dirty dancing, ung och snygg

Inte lika ung och snygg, men fortfarande en stjärna!


Kings of Leon <3

Har egentligen inte så mycket att säga. Men idag har jag upptäckt Kings of Leon! Första gången jag lyssnar tror jag, men dom är gryma. Han som sjunger, så extremt mysig röst. Gud vad bra dom är, tack musikvärlden! ♥
Kings of Leon


Och tack till mina söta kompisar och älskling, ni är bäst <3

Lördag

Riktigt mysig lördag idag. Sovmorgon för första gången på evigheter, skönt som tusan. Blev dock väckt av solen rakt i ögonen, kunde varit värre? Iväg och köpa lite med mat tillsammans med mor som förresten stod och stekte amerikanska pannkakor till mig till frukost, du är bäst mamma.
Blev iväg dragen till väla med töserna och vi bestämde oss senare för att ha filmkväll hos Bekz så jag drog med Andre dit ist. Två bra filmer, började nästan gråta till Step Up, jag är sentimental och jag vet det. Tack för en mysig dag allihopa.
Imorgon är det söndag och sen är helgen slut. "Ohnej.. Nu får vi vänta en hel vecka tills det är helg igen..." Ord från Titti, kommer du ihåg? ;)
Aja, sov gott allihopa!
Pusspuss <3

Förlåt för att jag är sån bitch, jag älskar dig!

Kortis

Nu drar jag iväg med töserna till väla. Sen ikväll blir det film och mys med älskling.
Hörs senare läsare ;d
Puss!

Besöksrekord!

Ohyes people. Idag slog jag mitt besöksrekord med relativt mycket. Tack för att ni läser, det betyder mycket för mig. Och titta gärna in snart igen!
Tack och godnatt :)<3

Jack Sparrow

Jack Sparrow är snygg. Johnny Depp är inte snygg. Jack Sparrow är snygg. Get my point?

Ser ni?
Snygg



Förlåt älskling, du är bäst och ingen slår dig. Men folk tror inte på mig.. -.-


En sak till, Orlando Bloom är inte snygg. Inte ens som Will Turner.

Ser ni?
Inte snygg.

Sjukling

Hemma från skolan idag, mådde riktigt dåligt. Tror inte skolan skulle vilja ha mig där när hela svininfluensansaken tas jätteallvarligt. Så jag stannade hemma och kommer därför spendera hela min fredag med söta mor.
Tittat på film och grejs nu på morgonen, Sweet home Alabama. Riktigt söt film, jag älskar den. Precis som med många andra filmer. Har ni inte sett den ska ni se den, så sjukt gullig.
"Why do you wanna marry me?" "So I can kiss you whenever I want to."


Imorgon är det Leidas inflyttnings fest och då ska jag se till att vara frisk!
Titti kanske också skulle dit så då träffar jag henne också, mys.
Nu ska jag äta pannkakor, hungrig som tusan.
Ha en bäst dag sötnosar,
pusspuss <3

Förkylningar, observera plural!

Som sagt, jag har lyckas bli förkyld, igen... Blev ju förkyld efter iow och kunde nästan inte prata ett tag och precis när den förkylningen håller på att försvinna kommer en ny? Tackvare min tur så lyckades jag med samma sak en gång till? Så igår började det igen, just nu är jag genomtäppt i näsan och ja sånt mysigt..
Troligtvis är mitt imunförsvar kasst? Ingen aning om varför, men det suger.. Är väl antagligen mer motaglig för virus då, som typ svininfluensan. Ja, jag vet att den inte är värre än en vanlig influensa. Men hur jävla roligt är det att ha influensa, spela roll vilken? Blir trött på detta nu iaf, ska se om jag kan lyckas smitta ner någon annan sjukt ordentligt nu (a) älskling? <3

Svininfluensa eller influensa, doesn't matter to me..

Håla, igen (y)

Skolan nu, fick två timmars håla pga sjuk lärare. Yeah..
Matte om typ en halvtimme, fett skoj med datorsal, tidsfördriv.
Jag är typ förkyld igen? Blir aldrig frisk.. yes (y)
Träffa älsklingen en stund sen, bästa på denna dagen? Ohyes..
Inget att göra och jag dör, hell yeah..
Märks att jag är fetetrötter? SI!
Pusspuss <3

God morgon bitches

ska göra mig iordning för skolan nu, good luck..
hörs senare
Gajbaj bitches :d

...

En kommentar, fuck off alex :)

Chillidill

Väldigt soft dag idag. Två lektioner, lunch och efter mycket övertalning och tålamod slutade vi. Halv tolv liksom, skönt som tusan. Åkte hem och tittade tv (Oprah o.o) med min älskade mor som hade köpt glass, banta? Jovisst (y) Nu vill jag ut och träffa mina söta kompisar, är ni på?

Puss puss ♥

Update: Som ett kall från ovan får jag ett sms samtidigt som jag publicerade
"Vill du med ut ett tag?"
Ni är bäst älsklingar <3

Skola, vi älskar det..

Sitter i skolan nu, har lunchrast och vi lyckades hitta en datorsal O.o grattis till oss liksom (a)
Tågen var helt sena och inställda i morse så vi missade hela första lektionen, gud vilken sorg.. Ska snart ha matte nu iaf, skoj ändå :) Inga planer för dagen så om någon vill hitta på så skrik till ;)

Pusselipuss ♥

Avslut!

Ett sista inlägg på denna överaktiva dag.
Nu ska jag avsluta denna något sega dagen helt perfekt! En fett kopp med nudlar, ett glas med iskall cider och så snodde jag en kolakaka och till detta ska jag se Forrest Gump. Många som säger att den är bra, ska se om det är sant nu. Till på köpet har jag söta kompisar och älskling att prata med.
Ha en mysig lördagskväll allihopa, för nu ska jag också ha det.
God natt i förväg sötnosar,
puss ♥

Ny design?

Börjar bli lite sugen på en ny design, någon som kan fixa? ;d
pusselipuss

Brsit på annat?

Som sagt, inget att göra här. Tusen tvkanaler och det visas inget att titta på. Ingen som pratar med mig och jag vill träffa min älskling! Jag vill veta hur det går för min kära bror som kör folkrace i Laholm idag men han svarar inte på sms, nejnej. DissarN.. Även om du är elak så blir du hedrad med en bild på min såååå välbesökta blogg. Har du tur kanske du också bli känd. Nej okej. Detta var oseriöst, men du får iaf en bild.
Snygging broder ;) <3


Pusspuss ♥

Fika, yeah

Mästare på detta alltså, sockerkaka som Birgitta bakade och jag fixade te. Fett bäst alltså? Sen att jag är fail på det mesta annat jag ska göra är en annan sak xd men jag lyckdes göra en hyffsad Chailatte till mig också (a)
Älskling är bäst och ringer mig hela tiden, fördriver min tid trots att jag är psycho xd Som sagt, jag älskar dig André <3
Bilden är hundra år gammal (innan vi blev tillsammans tillomed) och vi ser psycho ut båda två ;)

Jobb

Chockerande nog, ja, jag skriver igen. Just nu sitter jag hemma hos min moster, eller ja, jag ligger hemma hos min moster och tittar halvt på tv. P.g.a. sjuk personal fick jag chansen att jobba, göra alla nöjda och glada och på köpet får jag lite pengar. Tråkigt att det inte finns så mycket att göra bara ;/
Måste bara säga att jag faktiskt hade en mysig fredagkväll igår och förlåt till älskade mamma som blev ensam hemma. Imorgon ska jag nog träffa älskling och så, mysmys :)
Nu ska jag va lite duktig eller något, hörs senare.
Pusspuss

Och ja, jag älskar dig André <3

RSS 2.0