ForHair.se

Nu är det Greys!



Längtat efter den spännande fortsättningen i en vecka nu och om några minuter börjar det, äntligen!

Gardasil

Jag som hatar sprutor tog idag den första av dom tre sprutorna av vaccinet gardasil som är mot livmoderhalscancer. Kan inte direkt påstå att det var behagligt.

Ni vet när dom stuckit in sprutan tänker man att det värsta är över? Nejdå, det gjorde till och med ont när hon började spruta in själva vaccinet också och resten av dagen har jag varit öm i hela armen och att lyfta den högre än till midjan kan jag drömma om. Ni får faktiskt ursäkta men jag anser att jag iaf har lite rätt att gnälla ;)

Men som jag sagt förut, hellre tre sprutor än cancer om jag ska vara ärlig.



Jag hatar den fortfarande...


Jobb idag

Det var faktiskt inte så att jag inte bloggade igår utan jag skrev faktiskt två inlägg men av någon anledning hamnade båda två i utkastet så jag ber hemskt mycket om ursäkt för att det inte blev något bloggande under gårdagen.

Som ni troligtvis redan vet har jag inte direkt jobb under sommaren men jag tror att min farmor tyckte synd om mig så jag hjälepr till lite hemma hos henne en gång i veckan och får en liten slant för det. Idag däremot vikarierar jag på min mammas jobb (hon är personlig assistent till min moster). Kanske inte är så farligt för mig att inte ha något sommarjobb ändå? ;)


Måndag måndag måndag

Måste säga att det varit en mycket händelselös måndag. Mest myst med älskling och sånt. Ikväll är det fortsättning på finalen i Biggest Loser och final i Top Model så ikväll blir det mer mys i soffan med min älskling. Fast egentligen vet jag redan vem som vinner Top Model så det är kanske inte så stor mening med att se det men man måste se catwalken, nästan det roligaste på hela säsongen!

Om en stund är det middag som gäller, kyckling sak med pasta. Jag som redan ätit pasta idag, typiskt. I vilket fall, vad har alla andra hittat på en dag som den här? :D

Nyss hemkommen

Varit ute en runda med Busan efter att ha fikat hos farmor&farfar. Om en stund ska jag ut igen och prata lite med Rebecka och sen kommer älskling och spenderar kvällen och natten med mig. Mysigt pysigt :D

Nu måste jag kila, ha det bäst! :D


Helt fantastiskt..

.. att det är söndag idag och ingen skola imorgon! Har fortfarande inte förstått att jag är ledig i tio veckor nu, helt ofattbart.

Rätt lugn dag idag, ska snart åka till farmor och senare ska jag träffa älsklingen som ska sova här i natt. Imorgon är jag helt ensam hemma då alla andra ska jobba hela dagen imorgon så jag blir ensam med alla hundarna, och älskling då.

Måste göra mig iordning nu om jag inte ska åka i pyjamas till farmor, hihi. Ha det bra så länge :)

Helt hopplöst

Jag vill göra om min design igen.. Har suttit och försökt en massa men det blir inte bra och ser bara konstigt ut. Ingen aning om hur jag ska göra. Inte helt säker på hur jag vill ha det heller, men lite mer... stilrent? Vet inte ens om det heter så men jaa xd någon som har några ideer?

Bloggpaus

Som ni troligtvis märkt har jag haft en liten bloggpaus. Har helt enkelt inte orkat sätta mig ner och skriva ett inlägg :p

Om någon minut ska jag ut en runda med Busan och vad jag kan se lyser solen ute! Senare ska jag in till stan och hämta ut våra biljetter till Eclipse (den nya Twilight filmen). Jag är fett pepp på att se den här filmen! Förhoppningsvis gråter ajg inte lika mycket till den här som till New Moon. Resten av mina planer för den här dagen har nog skitit sig tror jag xd

Btw, mamma kom hem med epilatorn igår. Gjorde sjukt ont att använda den på torr hud men i duschen gör det mycket mindre ont. Tacka vet jag Wet&Dry epilatorn ;)


God morgon söndag!

Sjukt segt att det är skola igen imorgon, känns nästan som om vi redan har lov? :S



Två dåliga bilder på mig och sötaste Busan :)

God natt

Antagligen är de flesta ute och festar atm, men hos oss är det faktiskt dags för sängen. Eller ja, jag har inget bättre för mig så jag ska lägga mig på sängen starta en film och räkna hur lång tid det tar innan jag somnar.

Dagen har varit lite dryg bara. Imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar för Busan och Emma och förhoppningsvis får vi asfint väder imorgon och kan vara ute i solen och steka medans vi väntar på att Andre kommer hem från släktträff och underhåller oss.

Helt ofattbart att det bara är nästa vecka kvar av ettan, var tog tiden vägen? Men fyf*n vad det ska bli skönt med lov!

jag förstår inte..

.. hur jaag lyckas bli brun på bara ena axeln? Lite lagom snyggt..

Jättefint väder ute i dag och efter stallet och långrundan med Busan satte jag mig med mamma på verandan och mös hela dagen. Om en stund kommer pappa och Oscar hem och då ska lilla Busan och Saabi hälsa på varandra igen, hoppas på lite mindre dramtik..

Kass uppdatering

Har inte skrivit mycket alls men man måste ju njuta lite av det fins vädret också?

Hunden min kom igår och det blev lite dramtiskt men det löser sig det också. Hon är jättesöt och har legat mellan mig och Andre hela natten. Just nu ligger hon utslagen på min säng. Var ute och gick en lång runda för ett tag sen och det är så varmt ute att det blir lite extra varmt.

Mamma och jag var i stallet förut och badade alla hästarna och stackars Olivia tyckte det var jättehemskt. Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad som händer, ta det lugnt ch njuta av livet. Vad ska alla andra göra? :)

God morgon fredag

Som sagt, idag väntar nationellt prov i matte b. Det positiva är att vi inte har någon annan lektion än just det här provet och när det är slut så är det helg! Det här provet är också det absolut sista vi har innan sommarlovet så vi kanske kör n liten tjuvstart på sommarlovet redan idag? ;)

Nu måste jag göra mig klar så att jag inte missar tåget eller något, vi hörs när jag kommit hem. Ha en bra dag idag :)

Nighty nighty

Måste göra mig iordning för sängen nu så att jag är riktigt utvilad till provet imorgon. Ska ta och köpa mig lite proviant innan jag tar busen till skolan imorgon också så att jag orkar hela provet, jag menar, fyra timmar?

Iaf, god natt alla läsare som blev rekordmånga idag. Kanske för att jag registrerade bloggen? ;)

Nationella i matte b

Imorgon klockan kvart över åtta imorgon har jag nationellt prov i matte b. Ända fram tills nu har jag varit helt lugn och försökt lugna ner mina kära vänner som är jättenervösa. Nu, nu är jag riktigt nervös och sitter nästan och intalar mig själv att det inte kommer gå bra. Förhoppningsvis kan dom lugna mig lite imorgon, annars slutar det nog med att vi stressar upp varandra ;)


bloggtrafik.nu

För ett tag sen blev jag medlem på en sida som ska ge en mer läsare. Väldigt fåigt egentligen eftersom jag inte får några läsare om jag inte läser andras bloggar men det är samtidigt väldigt intressant. Många gånger har jag hamnat i norska bloggar också, roligt :)

Smart som jag är, har redan över 400 poäng (var tredje poäng ger dig en läsare) men jag hade glömt registrera min blogg så då blir det ju inte fler läsare, haha. Nu är den registrerad och även du kan registrera dig, bara klicka här. Enjoy :)

3de juni

Ingen skola idag heller så jag och hundarna tog oss en sovmorgon men vid tio gick vi upp, hihi.

Idag mår jag faktiskt rätt okej, fortfarande lite sjuk dock men imorgon blir det skola no matter what. Nationellt prov kan man faktiskt inte missa, speciellt inte om det betyder att jag måste sitta ensam i skolan dagen efter avslutningen.

Trots en massa blåst är det faktiskt rätt fint väder idag med, typiskt när jag är sjuk va?

JAG BLIR GALEN!

Troligtvis ska jag inte till skolan imorgon heller men jag har ett arbete som måste lämnas in imorgon och jag får inte tag på kära Rebecka, var gömmer du dig? :(

Förhoppningsvis löser sig det och jag kan sova ordentligt inatt utan att vakna upp kallsvettig klockan tre på natten.. Jävla förkylning måste jag få säga. Det som retar mig mest är att jag har nationellt prov i matte b på fredag och av någon anledning har jag fått för mgi att provet kommer gå sämre om jag är sjuk och okoncentrerad. Dom kommer behöva sätta mig i ett annat rum för att jag kommer störa alla andra med mina nysningar och atjooo!

Var inte nervös för det här provet förut men nu är jag det. Inte roligt att få en chans och att då vara i kass form.. Gud vad livet känns orättvist nu :(

2a juni bjöd på sol

Helt underbart vädet idag, har gått runt i shorts och linne hela dagen. Tog mig en runda ut i solen trots att jag är sjuk, sånt väder kan man väl ändå inte missa?

Direkt efter min dusch i morse mådde jag toppen bra. Nu när dagen gått börjar jag känna mig krasslig igen så sitter och funderar på vad jag missar om jag stannar hemma imorgon också. I vilket fall som sitter jag just nu och ser Biggest Loser i min ensamhet så Oscar och Andre nyss gick för att spela fotboll men dom är tillbaka innan nio då det är Greys Anatomy.

Vad har alla gjort idag? :D

Ensam hemma och sjuk

Blev ingen skola för mig idag pga min jobbiga förkylning, någon som vill ha den?

Ingen mer än jag och hundarna hemma. Rätt skönt faktiskt, hela soffan och tv:n för mig själv. Snart tänkte jag gå upp och ta mig en dusch innan Andre slutar skolan. Han ska komma hit och ta hand om sin stackars sjuka flickvän ;)

Vad gör alla bloggläsare idag?

Natti natti!

Atjooo!

Nu är det en förkyld Emma som säger god natt till er bloggläsare. Verkar som om jag stannar hemma från skolan imorgon för att vila upp mig och friskna till. Kommer då ta en lång och uppfräschande dusch när jag spenderar dagen i min ensamhet.

Sängen väntar och tror att det blir att sätta igång en bra film så att det blir lite enklare att somna nu när bara halva näsan funkar. God natt!

A whole new world

Sitter här och sjunger med i Aladdin låten, mycket gullig. Tänkte ta en paus i mitt pluggande (skrivit en och en halvsida av två) och läsa lite bloggar innan det är dags för mat. Är super hungrig! :O

Äntligen lite lugn..

.. eller inte. Ska snart sätta mig och skriva ett två sidor långt arbete i historia. Visserligen mitt eget fel som betämmer mig dagen innan för att faktiskt skriva det (ett frivilligt arbete). Kommer ändå kännas bättre att lämna in arbetet än att skita i det.

Annars har dagen varit rätt seg. Var knappt med på idrotten pga sjukdom, på matte var det mest genomgång och sen fick vi veta vårt betyg i matte a. Nationella fick jag vg på men jag kommer få mvg i slutbetyg i matte a, sjukt glad blev jag! Nu är det arbetet som gäller med en paus för mat senare.
Ciao!

1 juni!

God morgon bloggläsare!


Hade ren tur att jag faktiskt kom upp och hann göra mig iordning för skolan idag, av någon anledning bestämde sig alarmet för att inte ringa. Tur då att jag vaknade av mig själv 10 minuter efter.

Just nu sitter jag här i mjukisbrallor och mår inte riktigt tip top. Var lite förkyld redan innan men under natten har det blivit värre så det blir att ta det lugnt på idrotten för att sen genomlida betygsprat i matte a och kanske få reda på resultatet på ett prov jag gjorde i fredags. Hoppas alla läsare får en bra tisdag i den första riktiga sommarmånaden!



Lite sådär lagom trött och tråkig

RSS 2.0