ForHair.se

Hejdå!

Imorgon åker jag. Först ungefär fyra dagar ute i skogen med husbilen sen blir det 20 dagar i England!
Fan vad kommer sakna folk..
O jag fick inte ens ett ordentligt hejdå av någon.
Hejdå då!
Jag älskar er <3

Trötter

Ouf... Döda mig inte kära mor och far, jag ska sova.
Inte så trött atm men känner att det är dags att sova nu, haha. Ska till och med upp tidigt imorgon. Måste duscha och massa sånt grejs innan vi åker iväg o hjälper släkt o äter hos farmor&farfar.
Nej nu börjar det bli ljust ute igen, på tiden att man sover då...
Sov gott allihopa! ♥

Panik!

Jag börjar drabbas av panik. Stora feta väskan är snart färdig packad. Nästan inga kläder kvar i garderoben. Ska jag flytta? Inte riktigt, men det känns nästan så.
Herregud vad jag kommer sakna alla. Men samtidigt kanske jag mår bra av att komma bort. Och alla andra också för den delen... Kommer skicka vissa vykort och jag har ju lovat Alex ett brev och det ska jag skicka också! Men vykort kostar pengar så kommer inte skicka så många.
Hoppas ni har det bra i Sverige när jag åker bort. Kanske någon kommer sakna mig lite grann? Finns iaf massor med folk som jag kommer sakna sönder!
Fete väskan. Observera att jag fortfarande har saker att packa O.o

Harry Potter och halvblodprinsen

Precis kommit hem efter att ha sett nya Harry Potter filmen.

Vet inte riktigt vad jag tycker om filmen än. Gillade väl den men eftersom jag har läst boken blev jag lite besviken. Hela filmen kändes lite utdragen och det kändes som om hela filmens "händelse" kom ungefär de sista 5-10 minuterna. Lite onödigt att göra en 2½ timmes lång film då.. Aja, den va rätt söt iaf och jag är riktigt stolt över att jag inte grät en tår. Tihi (a)
Oscar bjöd mig på cola, ingen liten heller. Rymde 1,4 liter O.o

Köpte godis för hans pengar, som jag åt upp. När vi kom hem åt jag mer godis. Från hans påse (a)

Th is the shit <3

Bilder från dagen

Kommer lite bilder från körandet idag. Det är både jag och pappa som har fotat. Vill ni ser mer bilder så kolla in på pappas hemsida: http://puttefolkrace.zoomin.se/


Full rulle

Fader vs Son
Med lite tur vann sonen

Kan va så att det är jag som sitter och kör i den bilen ;o

Folkrace!

Idag va det folkraceläger eller vad man ska kalla det på banan. Pappa tycker att jag behöver träna (förstår inte var han kan få det ifrån..?) så jag fick va med. Tycker aboslut inte om att köra dom bilarna, jag vill ha min egen! Men det var roligt ändå.
Något deprimerande när jag tycker att jag kör så att det rycker och får kommentaren "Du tycker inte att du borde gasa lite?"
När jag tycker att jag är så snabb och duktig, men nej. Aldrig är man nöjd.
Snacka om att jag är trött nu. Sova fem timmar för att gå upp i ottan och va på banan i typ 8 timmar eller något.
Fick träffa älsk ett tag idag iaf. En elak skrutt... Men jag älskar honom iaf :) Han och Jill ska med hela familjen på bio imorgon, vi ska se Harry Potter. Hoppas den är bra nu så jag slipper bli besviken..

Vad har alla andra gjort idag?
Puss! ♥

A walk to remeber

En film som aldrig kan bli dålig. Jag bokstavligt talat älskar denna film, så jävla underbar att man inte kan låta bli att gråta lite. Har du inte sett den, se den!

A walk to remember ♥


Som jag vill vara

Precis läst ut boken Som jag vill vara skriven av Katarina von Bredow. Måste börja med att säga tack till Christina som lånade ut boken till mig.

Har nog aldrig läst en bok som berört mig så mycket. Rätt läskigt faktiskt... Samtidigt som den fick mig att tänka och må riktigt dåligt så var det också den som fick mig att inse vissa saker som jag inte tänker ta upp här och nu. Jag tänker däremot råda så många som möjligt att läsa boken. Jag tror att man antingen läser den, tycker att den är okej och glömmer bort den. Eller så läser man den, älskar den och kommer tänka på just den boken i vissa beslut man kommer fatta senare i livet. Jag tillhör det senare alternativet.
Tack så mycket för en helt underbar bok som fick mig att både gråta och le stort.

Tack! ♥

Smärta, som fan

Patetisk självömkan!
Detta är ett inlägg som ni inte borde läsa, skriver bara för att jag känner att jag måste.

Jag har kommit på att jag aldrig skulle klara av det. Inte något av alternativen. Inte i denna åldern.
Det får mig att känna mig så jävla svag.. Tänk så måste jag välja? Vad hade jag gjort då liksom?
Och vad hade alla i min omgivning gjort? Jag hade mått så dåligt så jag hade nog valt ett sämre alternativ som ingen skulle gilla. Inte ens jag.. Ibland måste man få välja den lätta vägen och i det fallet hade jag gjort det.
Det viktigaste av allt, hur hade du reagerat? Som jag tror eller hade du lyssnat och försökt förstå?
Eftersom du, i denna frågan, har väldigt stor betydelse hade jag troligtvis lyssnat på dig. Mot min vilja. Men min svaghet hade tvingat mig. Min rädlsa att förlora dig är alldeles för stor och just nu börjar du få mig att förstå hur stor den risken faktiskt är.
Konstigt att man börja fundera och tänka då. Nej.
Tror att det är dags att sluta tänka på sig själv. Ska jag säga eller hur? Bara så att du vet, vad jag än gör, så tänker jag alltid på dig och hur du ska reagera. Och om du inte visste det så har jag också ett hjärta. Jag har känslor och du kan, bättre än någon annan, såra mig på det värsta sättet. Du vet att du har makten och jag börjar frukta att du snart kommer använda den på fel sätt. Jag är rädd, så in i helvetes jävla rädd.
Nu sitter jag här och hyperventilerar och börjar snart gråta.

Om du av någon anledning tog dig tid att läsa allt detta så lägg inte så stor vikt på det.
Jag kommer över det någon gång.

Tidningen Solo

Hängde med pappa och handlade och fick då syn på tidningen Solo. Kollade på framsidan och kände en extrem stor lust att läsa tidningen. Har aldrig läst den innan vet inte ens om den är bra men jag ville ha den. Pappa är kanske lite trött på att köpa tidningar till mig för han var väldigt ovillig till att köpa den. Tråkigt nog hade jag glömt  att ta med mig mina egna pengar så det blev ingen tidning för min del.
                                                                                                                 
Tänker dra med mamma och handla imorgon och då ska jag ta med mig mina egna pengar så att jag kan få den dära tidningen...
Någon som har läst den? :)

Förlåt för tråkigt inlägg, PUSS!

Candy

                                             Jag fick mitt godis så har spenderat kvällen med att trycka i mig massa onyttigt.
Har även ett helt mörk choklad med hallon, tack för det tipset alex. Jag som inte ens gillar mörk choklad gillar den. Smakar inte alls mörk choklad och det är riktigt gott!
Fick träffa älsklings Rebecka också som jag inte träffat på hela veckan. Mys på det.
Yummy!

Big love! ♥
                                                                                                                                                            

Löööördaag!

Mysdag. Först va halva dagen med älskade André, jag älskar dig no matter what!
Hjälpte fader med maten och chockerande nog blev det gott. Spelade Guitar Hero en stund med bror och nu sitter vi här oc är så otroligt sugna på godis att vi faktiskt överväger att ta moppen till maxi eller något och handla. Inte ätit godis på hur länge som helst så jag tycker faktiskt att jag förtjänar det! När bror och far har spelat klart golfen på Wii så ska jag dra med bror och handla. Någon måste ju betala? (a)
Aja, nu ska jag dra lite i brors arm så han hänger med!

Puss ♥

Ihh!

Besöksrekord idag. Tänker inte säga hur mycket det blir bara patetiskt xd
Men tack för besöken och fortsätt gärna besöka!
Puss ♥

Firefox


Nu har jag fixat så att jag har Firefox
Har inte riktigt kommit på vad skillnaden är, någon som kan förklara?
Tycker att det är roligt med förändring så kommer köra på detta ett tag iaf :)   
                                           

Alex ;(<3

Min älskade Alex har åkt till Stockholm nu och kommer inte hem förrän om nästan två veckor. Och då har jag redan åkt så vi träffas inte mer förrän i Augusti. Jag kommer sakna dig som fan älsk, men jag ska skicka ett brev till henne när jag är i England (a)
Aja, tacka vet jag mobiltelefoner!

Alex och jag. Alex är sötaste ;*

-

Nu ska jag ta moppen till Christina, sjunga SingStar och dansa dansmatta all day long!
Lite avundsjuka blir ni? ;)
Vad ska alla andra göra idag?                                                        

Ni får plågas lite med en dålig cambild på mig

Puss♥

Citat

" Man tänker alltid att folk kan se hur man känner för att det e så tydligt för en själv

Men det e inte tydligt för alla andra"
Citat från en mycket smart människa jag precis lärt känna, tack <3


Nivea, Straight&Easy


Detta inlägget är tillägnat älskade alex som ville veta om detta schampot från Nivea va bra.
Schampot ska göra så att håret blir rakt och mjukt så man slipper använda platttång alls. Jag har testat en gång nu och håret blev faktiskt väldigt mjukt så där ljuger dom iaf inte. Det där med att det ska bli rakt vet jag inte riktigt. Håret blev visserligen rakare men inte så rakt att man kan låta bli att platta det.

Kan ju inte påstå att jag förväntade mig att det skulle funka men jag ville inte döma förrän jag hade testat men nu har jag gjort det och min personliga åsikt är att om man är ute efter helt rakt hår så lär man behöva platta håret också. Men om man bara vill lägga ner lockarna lite så är detta schampot för dig!
Man kan alltid testa, men om du, alex, planerar att inte platta håret efteråt så är du fel ute. Kanske går det snabbare att platta men inget du kan utesluta.

Bajbaj naglarna

Nu har jag tagit bort mina fins lösnaglar. Kan ju säga att mina naglar ser ut som crap nu.. Kändes lite som om jag drog bort halva överlagret av min riktiga nagel tillsammans med lösnageln. Så nu har jag naglar som är nerklippta till det kortaste för att den va så otroligt skadad och dålig, bara vek sig och höll på.
För att det inte ska synas hur skadade naglarna är så målade jag över dom med en neonrosa färg som jag bara älskar! Hjälper inte nageln att bli längre direkt xd men ja, kanske hjälper lite. O någon gång ska dom väl växa ut och blir normala igen?

Aja, ska fixa fruktsallad nu.

Puss ♥

Såhär såg dom ut

Tre ord....

Jag älskar dig! <3


Waaay

Tack för helgen alla, riktigt mysigt.

Tillbringade denna dagen med min älskade alex i äholm och passade på att lära känna lite nytt folk. Tack för dagen <3
Nu är det ungefär två veckor till England o gud vad jag längtar! Men jag kommer sakna alla kompisar, speciellt älskling...
Det blir ju så mycket roligare att träffas efter att varit borta så länge (a)

Bara jag som tycker att mina inlägg är toltalt meningslösa och ointressanta? Haha, aja. Nu ringde älskling o jag ska gå och göra saft

Puss ;*

Glömde säga att mor o far har varit gifta i 18 år idag, grattis till er.
Jag älskar er <3

Woho!!

Wohooo! Helt ensam hemma tills på söndag kväll!
Party all night!

Eller inte, jag håller inte på med sånt längre. Jag är snäll och sköter mig som vilken annan 3 åring som helst. Okej, nästan iaf...
Sitter i min säng nu och väntar på att någon vill komma och joina mig. Som tidigare inlägget visar så har jag varit vaken ett tag... -.- Känns lite ensamt nu :(

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss ♥

8.00?!

Vad är det för meningen med att vakna klockan åtta precis varje morgon?
Vad ska man göra klockan åtta på morgonen?
Alla andra sover ju?
Folk som är normala då.
Dumma hundar.
Ja, jag är irriterad och lider av sömnbrist.
Lev med det.

Språkresa

Ända sen jag bokade min resa till Isle of Wight har jag längtat tills jag ska åka. Sett fram emot att resa iväg och så. Men idag, fick jag höra av en killkompis som varit på Malta med samma företag och sånt hur roligt han hade. Lite av vad dom gjorde och hur allt gick till. Herregud vad jag längtar nu!
Tre veckors äventyr i ett främmande land, kan det bli bättre? Nej, låt mig åka nu! Ungefär ni dagar kvar, jag vill inte vänta!

29 juli-18 augusti
Se upp! ;d
Isle of Wight, Storbritannien  ♥

Veckorevyn, nr 15

Idag kom nya veckorevyn i brevlådan. Denna gången verkar dom ha lagt mycket vikt på "size-zero" idealet. Dom antyder att size-zero idealt är fel. Att man ska kunna va nöjd med sin kropp hur man än ser ut och det är klart man ska. Men under hela artikeln känns det som att dom klankar ner på människor som är smala.
Visst kan jag hålla med om att det är fel att få unga tjejer att sträva efter att va smala som pinnar, man ska va nöjd med vem man är. Oavsett hur smal/tjock man är. Flera gånger i artikeln poängterar dom ut att det är ohälsosamt att svälta sig och bli så överdrivet smal. Men hur hälsosamt är det att va tjock?
Att mobba folk som är tjocka har i alla tider varit "förbjudet". Men när blev det tillåtet att klanka ner på folk som är smala? Jag tycker att det är lika fel. Det finns människor som är genetiskt smala och gör allt för att gå upp i vikt. Hur bra mår dom av att läsa flera sidor i Sveriges  populäraste tjejtidning att det är fel? Veckorevyn påstår att dom vill att alla ska må bra med hur dom ser ut. Dettta kanske inte hjälper. Ni påminner alla som är runda om att många tycker att det är fel samtidigt som ni antyder att det är fel att va smal? Vi tonårstjejer tror på det mesta vi läser. Artikeln kanske får motsatt effekt? Vi duger inte hur vi än ser ut. Dubbla budskap, modeindustrin gillar inte tjocka och tycker att det är fult, "vanligt" folk tycker att det är fult eller tillochmed hemskt ut med magra människor. Det är klart att alla gillar olika saker, men ni tycker inte att det är lite onödigt att verkligen peka ut det för hela Sverige?
Tänk till!


Tystnad?

Haallåååå? Inga sms&ingen som kommenterar alls?
Har ni dött gott folk?
Jag tråkar sönder men är för trött för att göra något, hör av er nu va?

eeeekkkoooooo


Bror!

Vill bara säga grattis till min kära bror på hans 17-årsdag. Grattis! <3



Kommer lite släktingar och fikar senare.
Vad ska alla andra göra idag?


Bride Wars

Jag har precis sett färdigt filmen Bride Wars. En, enligt mig, extremt bra film. Att va tjej och inte se den filmen känns som en skandal. Filmen handlar om två tjejer som varit bästa vänner sen barnsben som av misstag ska gifta sig på samma dag. Båda har liknande drömbröllop och får därför stooora problem med planeringen...


Filmen fick mig att börja tänka, jag har ingen bästis.
Inte så att jag inte har kompisar, men jag har ingen kompis som är min allra bästa kompis.
Jag har ett antal verkligt nära kompisar som jag verkligen älskar, men ingen bästa, bästa kompis. Ingen som jag med all säkerhet kan säga kommer stå mig så väldigt nära resten av mitt liv. Just nu är det kanske inte så viktigt, men hur blir det senare i livet när jag inte har någon nära "barndomskompis"?
Spelar ingen roll vad ni tycker och tänker om mig nu, jag vill ha det så. Ha en miljon minne som man aldrig någonsin glömmer, minnen som har stor betydellse. Vissa band kan aldrig brytas
Var är mina obrytbara band?

Hur ni än har tolkat texten och på vilket sätt ni än känner, alla mina vänner betyder väldigt mycket för mig och jag älskar er. Ta inte illa upp eller så.

Ni lyser upp min vardag.

Dålig stil...

Har bara en sak att säga nu
En riktig kompis hade ställt upp direkt utan att tveka, glöm inte vad jag gjorde för dig...

RSS 2.0