ForHair.se

stockholm bitches!

Sitter med datorn på vårt rum och bloggar lite. Internetet är extremt segt men lite får man ju offra sig ;p Gått runt på stan idag och har köpt 1½ julklapp och imorgon lbir det globen med min älskade mamma! Skrev önskelista som oscar ska ha med sig ut på stan imorgon, hittade så sjukt mycket jag vill köpa men eftersom jag inte är så egoistisk så köpte jag bara två par klämmor till mig och sparar resten till julklappar :( trist att inte kunna köpa något åt mig så då får ju dom andra göra det :d
Nu ska jag sätta mig och ta det lite lugnt, tolv timmar i globen imorgon så måste ju vara utvilad ;)
Pusspuss <3

jag saknar dig också andre, <3

New Moon <3

Var på premiären med älsklingen igår. Vad tyckte jag om filmen?
Jag är förälskad.. många som sa att ettan va mycket bättre, men ohnej! Jag bokstavligt talat älskade denna filmen och även om jag hade läst boken och hade extremt höga förväntningar så gjordeb den mig allt annat än besviken. Helt underbar känsla. Efter att gått ett år och bara väntat på denna permiären fick jag ÄNTLIGEN se  den och jag är bara så lycklig. Den kunde inte varit bättre och ja.. Jag är bara helt mållös. Satt och grät så att jag skakade och luften tog slut och hela min halsduk va blöt. Helt underbart, jag har aldrig haft en sån upplevelse och har aldrig älskat en film så otroligt.
Ja ni ser, jag är förälskad..

Jag får rysningar och blir återigen helt tårögd, man känner alla känslorna dom förmedlade. Man är ju dum om man inte gillar denna filmen..

Jag älskar dig!

Sitter här och bara tar det lugnt när det kommer ett sms från min kära mor. Fortsatte smsa en stund med henne, rätt intressant att jag kan smsa med min mamma som vilken annan kompis som helst. Jag är så glad att jag har min mamma. Så söt och gullig är hon, även när vi bråkar. Jag menar, utan mamma skulle ju inte lilla jag funnits och det hade ju varit sorligt. Och utan alla mina vänners mammor hade ju inte dom funnits. Så jag vill mest säga tack till alla mammor för att ni står ut med era ungar och gör dom till så underbara människor.
Mest vill jag säga tack till min egna mamma, ingen är som du och jag älskar dig! Vi borde ta bättre hand om våra mammor, det är ändå dom som sett till att alla vi är där vi är nu. Så än en gång, tack älskade mamma. Du är helt fantastisk!



Du är bäst mamma, jag älskar dig!

Pluggpluggplugg

Har pluggat nonstop sen halv sex. Jag är helt slut men klar med en del. Sitter här och fryser och längar efter en dusch för att bli lite varm. Om en timme är det Greys anatomy och då blir det paus från pluggandet.
Btw lyckades jag ju få godkänt på historieprovet del 1 och nu har jag gjort klart del 2, hoppas att jag åtminstone g på den o.o engprov imorgon och jag är inte särskillt pepp.. Ska plugga lite mer nu innan soffan väntar.
Pusspuss <3

Hemma!


Busig jag ser ut (a)
Kom nyss hem från älsklingen min. Satt och tittade på tv med Jill och Marcus och tog det bara allmänt lugnt. Eftersom jag hade min fina hemmadag så såg jag ju helt fantastisk ut med flätor i håret (Se bilden ovan (y) ) och fulaste mysbyxorna i världshistorien. Det va iaf mysigt och nu ska jag sätta på mig nattakläder och lägga mig i sängen och se en film för imorgon är det skola! Har ju olyckligtvis ingen sovmorgon imorgon.. Taskigt läge. Aja, hörs imorgon bloggläsare :)<3

Ledig!

Ny vecka, nya tag? :) Ser framemot denna veckan faktiskt. Bortsett från engelska prov och inlämning men idag är det bara relaxing! Sov till halv elva idag, vad säger ni om det? Skönt i skolan då? ;) Ska ner och se Ghost whispere om en kvart. Längtar..
Tog mig en liten dusch nyss, mysigt. Fortfarande helt ensam hemma men antar att broder kommer hem snart. Tråkigt.. Nej jag skoja bara, ska bli mysigt med lite company ;)
Busig som jag är så gjorde jag chokladpudding innan, så gott alltså! :d
Nej, nu måste jag sätta på mig lite kläder och förbereda mig för soffan. Puss så länge! :)<3


Kväll eller nått?

Sitter här med den största tröjan jag äger (tack pappa) och bara tar det lugnt. Tänkte nog starta en film snart. Såg en nyss också, Här med förklarar jag er Chuck och Larry. Tyckte att det va en skitbra film, skrattade mycket och massa så. Fler som såg den ikväll? :)

Väldigt mysig kväll har jag haft iaf. Imorgon ska jag ligga och sova hela dagen medans ni andra ska till skolan. Guuud vad det ska bli skönt! (Slår vad om att jag kommer vakna tidigt anyway).
Nu är det  filmtajm (igen), god natt!

(Mycket paranteser det blev i detta inlägget? ;o)

Hemma


Jag just nu!

Nu är jag hemma från vår lilla skogsrunda. Kändes som om vi mest va ute och gick. Dessutom gick vi vilsa två gånger. Eller kanske inte vilse, men fel iaf. Rätt mys ändå.
Nu sitter jag här och gottar mgi med att jag är ledig imorgon, så otroligt skönt! Verkar däremot som om vi inte får någon sovmorgon på tisdag pga det. Aja, allt kan ju inte va bra?

Kanske skulle träffa alex sen men det verkar inte som om hon svarar på sms längre, hör av dig iaf bruden?


Skogen..? ;s

Ska till skogen idag. Mitt ut i ingenstans och grilla (?) med föräldras kompisar. Vill verkligen sitta i en skog och frysa en söndag. Ohyeah..
Ska göra v mig lite nu, vi hörs senare :)
Pusspuss <3

God morgon

God morgon bloggläsare. En mycket trött men glad Emma är vaken. Av någon anledning kan jag inte sova länge längre utan vaknar vid nio varjhe gång jag tänker sova ut o.o varför är det så..? Plågande.

Kom nyss på att det är söndag idag vilket betyder att det är skola imorgon. Sen kom jag också på att vi är lediga imorgon så tekniskt sett är det egentligen fortfarande lördag? :d Oavsett om det är lördag eller söndag så är jag hungrig och ska gå och hälla i mig lite frukost nu, puss <3

Skabbig, jag vet att ni älskar mig



Frös som tusan så satte på mig nattkläder och gömmer mig i mitt otroligt varma täcke. Ser ut som ett sovande monster, tur det. Attackerar inte då.

Av någon anledning känner jag mig så jävla stressad, har ingen läxa att göra ingetting men ändå sitter jag och tänker att gud, jag måste göra det nu! Men vad är det jag ska göra? Ibland är man konstig.. Försöker iaf ta det lugnt, läsa ikapp alla bloggar jag missat de senaste dagarna. Sen vet jag inte. Försöker att inte tänka på att alla min växter och shit dör på farmville atm. Jag har inte varit inne på bilddagboken och kollat uppdaterade bilddagböcker och inte heller har jag kollat på mina andra småspel. Kanske är därför jag är stressad? Skit i det, mina bloggar är mysiga.
Ska återgå till läsningen nu. Puss!

8 månader!

Igår hade jag och min älskade Andre varit tillsammans i åtta månader. Bäst månaderna i mitt liv!
Vi började med att åka till väla och laga min glasögon som jag så lyckligt hade lyckats ha sönder. Där såg vi värsta slagsmålet utanför wok kitchen, jävligt udda.. Sen tog vi bussen till stan. Gick och hämtade ut våra biobiljetter och sen vidare till vår otroligt romantiska middag på max hamburgaresturang omringade av en hög med småungar. Faktiskt mysigt iaf. Bara fyra timmar kvar. Vidare bort till Tasty house och köpte godis och dricka. Gick bort till bion och satte oss. Nu bara tre timmar kvar. Satt där och snackade och som sagt, efter tre timmar började filmen!

Så sevärd! Började nästan böla till Human Nature och Earth song. Thriller gjorde mig skräckslagen..
Så sjukt underbar dag men älskling. Verkligen värt vart enda öre, tack så mycket älskling! ♥

Moppekort vs. körkort?

Jag antar att alla som har ett eukort har fått hem en lapp om att det ska bli ett körtkort? Jag ska skicka in mina papper så snart jag tagit ett foto. Rätt ballt ändå, folk som är mellan 15 och 18 springer runt och flashar körtkort. Yes please! haha
Istället för små gröna plastkort är det nu körkort som gäller, ohyes!


Vrålhungrig!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Varit vrålhungrig sen dess och fr ju nighen mat förrän min bror och far kommer hem. Fick nyss reda på att bror inte kommer förrän om en halvtimme till. SUG!
Skolan gick väl bra. Fick reda på våra matteprovsresultat, förutom några små slarvfel och ett större fel gick det relativit bra! Jag är nöjd iaf.
Skulle nog titta på film sen med Andre, myspys.
Nej. Nu. Är. Jag. Hungrig. Ge. Mig. Mat.

H.E.J.D.Å.


Godnatt!

Nu ska jag starta en film och lägga mig i sängen. Eller kanske läsa? Hmm.. We will see.
Skola imorgon ju, första gången på över en vecka. Men har ju sovmorgon så börjar inte förrän tio i tio. Lagom skönt. Tackar killarna i SP1B som fixat det till oss, haha.
Nej nu ska jag lägga mig. Slänger upp en bild på mig också, (chocking) De flesta har väl redan sett den, men jag tycker den är rätt söt (a)

Efter färgningen


Sov gott sötnosar! <3

Time changes people, my people!

Time changes people, my people!


Jag saknar allt det gamla, så som det va innan. Gud vad jag saknar...
Ja, jag vet att jag har varit kass vän. Men alla andra då, har ni varit dom där vännerna ni vill att jag ska va? Jag erkänner att jag gjort några fel här ja. I do. Men kom igen, ingen är perfekt. Räkna inte heller med att jag ska anstränga mig och göra allt ni inte gör mot mig. En gång i tiden va vi duktiga, vi va bäst! Inte alla tillsammans, men ja.. VI kom först. Nu tror jag att vi tagit varandra förgivet för länge. 'Vi behöver varandra. Jag behöver er.

Glöm inte det..

Förbättring

Mår mycket bättre nu men håller på att få huvudvärk så ska ngo ner och ta en tablett snart (inte knark, bara alvedon). Käkade ltie glass innan, jag skämtar inte när jag säge att det är bättre än någon halstablett. Hade riktigt ont i halsen och den funkade nog inte som den skulle men sen efter lite glass, tiptop! Nästan iaf.

Sjuk..

Sitter här helt ensam. Blev genomförkylds nu under helgen, det kan bara suga! Men mår faktiskt relativit bra nu efter att ha sovit ordentligt. Så imorgon blir det iaf skolan igen :)

Vet inte riktigt hur jag ska spendera denna dagen, finns ju inte så mycket att göra när man är sjuk. Rätt... begränsat. Atm är jag iaf pigg och ska snart ner och äta frukost. Typ.. Nu..
Bror kom hem nu också, den jävlen är ju ledig idag så kan tvinga honom att underhålla mig lite (a)
Nu=FRUKOST! <3


RSS 2.0